TES online Formowanie Gildii Poland Force Of Darkness

Witam wszystkich

Chcę stworzyć potężną gildie przed wyjściem gry TES online

Ma ona na celu zgromadzeniu potężnej ilości graczy i zorganizowania struktury gildii i rozwoju każdego gracza celem jest oczywiście dominacja kto jest chętny i uważa że potrafi się zaangażować w tą grę zapraszam.

Mam już paru znajomych którzy są chętni panuje u nas luźny klimat smiley.gif każdy się odnajdzie smiley.gif

Wymagania :

Ts lub Skype

Kultura osobista

Zaangażowanie (Żeby nie było że po tygodniu przestajesz grać)

Zdolność do współpracy

Aplikacje proszę wysyłać na :

E-mail : noxworld@o2.pl

Poland Force Of Darkness bez obrazy ale bardziej kretyńskiej nazwy nie dało się wymyślić ?

Nie lubie krytykować zbytnio , ale popieram Dropsona.

1) Kretyńska nazwa.

2) Na tym forum nie znajdziesz ludzi aby stworzyć potężną gildię (większość hejtuje TESO za konieczny abonament).

Ogólnie pomysł dobry, ale lepiej poczekać na więcej informacji na temat gry.

Cytuje guru " gdy widzę/widzimy jakichś Rycerzy Mroku, Dark Angelsów, albo czterdziestą odmianę Husarii, to naprawdę recę opadają".

http://mmorpg.org.pl...-w-jakiej-byĹe

Z taką nazwą to możesz kierować do osób 16- a nie +. Co za kret... wymyślił taką nazwę do tak poważnej gry w którą w 80% będą grały osoby 20+.

Czepiacie się,

xxAragornxx i MaciejBloodDeamondragonSlayer chętnie by dołączyli.

Poza tym, wracając do tematu, bo sam osobiście w TES:O chciałbym popróbować jak wyjdzie... ale jaki jest cel składania gildii do gry której nie ma? Wyznaczanie tasków? Tj. czego?

Witam wszystkich

Chcę stworzyć potężną gildie przed wyjściem gry TES online

Ma ona na celu zgromadzeniu potężnej ilości graczy i zorganizowania struktury gildii i rozwoju każdego gracza celem jest oczywiście dominacja kto jest chętny i uważa że potrafi się zaangażować w tą grę zapraszam.

Mam już paru znajomych którzy są chętni panuje u nas luźny klimat smiley.gif każdy się odnajdzie smiley.gif

Wymagania :

Ts lub Skype

Kultura osobista

Zaangażowanie (Żeby nie było że po tygodniu przestajesz grać)

Zdolność do współpracy

Aplikacje proszę wysyłać na :

E-mail : noxworld@o2.pl