TES online klucz

Witam,

Pytanie brzmi: Wiecie gdzie można kupić kluczyk do TES Online? Szukam jakiegoś sklepu z wysyłką kluczy po zaksięgowaniu wpłaty i ceną poniżej 100 zł. Nie hejtujcie zbyt mocno :D Przeszukałem temat guru z cenami, ale nie ma tam cyfrówek. Dzięki i pozdrawiam. :D

http://www.ebay.ie/itm/141227263813?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Warunkiem jest podanie miejsca zamieszkania w irlandii, mail może być polski.
Mnie z maila pytali o numer telefonu, ale wysłałem stary, którego już nie używam i od razu przysłali kluczyk.

Wersja Imperial za +-80zł polecam.

DLaczego to ma końcówkę .ie?

.ie jest domeną internetową przypisaną dla stron internetowych z Irlandii.

Czy mógłbyś mi wytłumaczyć jaki adres mam podać?

Kraju nie ruszasz, polecam wpisać swoje imię i nazwisko.
Adres ja wpisałem po prostu Henry st.
City Galway, State Galway.
Postcode G
Numer telefonu (091) 1234567

e-mail podajesz swój na dowolnej domenie, ja dałem na o2 i nie było problemów.

Ja zamawiałem w nocy i mi odpisali dopiero po 16, ale raczej powinni szybko napisać.

Nie potrafię jakoś zapłacić za to, oczekiwałem że dadzą mi numer konta na jaki mam przelać pieniądze, a przenosi mnie na PayPal....

No tak, jest w aukcji wyraźnie napisane, że przyjmują zapłatę tylko paypalem.

Tak przy okazji: Czy aby zacząć grę muszę kupić wersję starter czy mogę 60 Day game card?

Musisz kupić podstawową wersję, 60 day game card tylko przedłuża abonament.

Witam,

Pytanie brzmi: Wiecie gdzie można kupić kluczyk do TES Online? Szukam jakiegoś sklepu z wysyłką kluczy po zaksięgowaniu wpłaty i ceną poniżej 100 zł. Nie hejtujcie zbyt mocno :D Przeszukałem temat guru z cenami, ale nie ma tam cyfrówek. Dzięki i pozdrawiam. :D