TeS Online

Witam dzisiaj stałem sie kolejnym nabywcą TeSo

Kupiłem kluczyk dostałem meila z 3 zdjęciami

1 to rachunek wiech what ever

2 to "Game rejestration code "

3 to "Explolers Pack code"

Tak więc zrobiłem konto i mam pytanie

Czy tu mam z gory 30 dni gry w tym kodzie wbudowane?

Jezeli tak to zaczne pytać dalej

Jeżeli nie to poczkkam do 17 marca ^^

Czekam niecierpliwie na odpowiedz dzieki :D

Jeżeli TeSo to TESO (The Elder Scrolls Online) to tak, masz te 30 dni z kodu startowego. Z tym że aby go aktywować musisz podpiąć kartę kredytową, którą zaraz po aktywacji kodu możesz odpiąć, tak aby nie przedłużało Ci z automatu na kolejny miesiąc.

Dobra mam juz wszystko gra się sciaga

MOGE SIE DOWIEDZIEC JAK ODPIĄT KARTE KREDYTOWĄ?

Specjalnie dużą ccioną bo to mnie dokładnie interesuje w tym momecie

Pamiętaj, że musisz mieć na tej karcie około 4 zł, bo pobierają to jednorazowo ale chyba oddają.

nieee to juz zrobilem chce wiedziec jak odpiąc karte od konta ale chyba w supscrytion menadzeze wiec juz chyba sobie poradze teraz sciagam gra i idzie .... powoli a neta mam dobrego

Może neta masz dobrego ale na pewno nie pisownie- aż w oczy kole.

moze i znasz sie na gramatyce ,ale na zasadach panujących na forum to juz niebardzo .

Niema to jak pisac cos co nie jest wogole związane z tematem ,offtopowac i jeszcze mi gitare zawracać na odpisywanie tobie....

Tak czy inaczej dalej sciagam jutro jak wstane to pewnie bd mozna juz grac :P

Dezaius ale Piana ma racje, robisz takie błędy aż po oczach wali.

A jak jeszcze nie poradziłeś sobie z odpięciem karty to po prostu anuluj suba.

Ja mam takie pytanie jak sobie poradzić jak ktoś nie ma karty kredytowej. Nie mam karty kredytowej i nie używam PayPal, zrobiłem konto wczoraj właśnie na tym serwisie przelałem tam te 5zł(potrzebowałem dokładnie 1) ale pytają również o kartę kredytową. Mogę podpiąć tam konto bankowe? Bo jak nie to jestem w du.ie.

Zwykłego ROR-a nie podepniesz -paypal albo kup prepaida na miesiąc lub na stronie teso np hmm paysavecard -ale to dodatkowe 50 zł.

ja sobie poradzilem kumpel do mnie przyszedl wpisał numer karty i wszystko smiga pieknie juz 9 lvl mam :D

I tak juz odpiełem karte

Jak dla mnie temat do zamknięcia

Chyba że ktos jeszcze ma jakies pytania

Konto paypal można podpiąć zamiast karty??

NIE tylko i wylacznie karte niech ci ktos znajomy swoją podepnie a potem odepniesz jak i ja zrobilem

NIE tylko i wylacznie karte niech ci ktos znajomy swoją podepnie a potem odepniesz jak i ja zrobilem

Tak, bo to takie normalne udostępniać swoje dane a zarazem dawać dostęp do swoich pieniędzy losowej witrynie, prawda?

Nie wprowadzaj w błąd -paypal można normalnie podpiąć

ale nie konto bankowe bo sprawdzalem

Witam dzisiaj stałem sie kolejnym nabywcą TeSo

Kupiłem kluczyk dostałem meila z 3 zdjęciami

1 to rachunek wiech what ever

2 to "Game rejestration code "

3 to "Explolers Pack code"

Tak więc zrobiłem konto i mam pytanie

Czy tu mam z gory 30 dni gry w tym kodzie wbudowane?

Jezeli tak to zaczne pytać dalej

Jeżeli nie to poczkkam do 17 marca ^^

Czekam niecierpliwie na odpowiedz dzieki :D