Siema, mam pytanie. Czy w TES V : Skyrim jest trudno ogarnąć język angielski w misjach? Chciałbym sobie pograć w tę grę ale nie wiem czy opłaca się kupywać skoro bym nie ogarniał. Jak u mnie stoi język angielski? Podstawy + słownik z różnego typu gier w english language.
TES V : Skyrim - ogarnąć język angielski
Przecież masz polską wersję Skyrima a skoro jeszcze nie kupiłeś to nie powinno być problemu
Nie bez powodu umieściłem to w "Gry na konsole"
Zrozumiec o co mniej wiecej chodzi dasz spokojnie rade. Tylko musisz odpowiedziec sobie na pytanie, czy chcesz grac w rpg nie rozumiejac w pelni fabuly?
Istnieje przecierz coś w stylu "freestyle" w Skyrimie no nie? A o co chodzi z polską wersją od DOG29'a trzeba mieć przerobioną konsole czy może być zwykła?
@offtop dlatego nie lubię konsol na PC byś sę wgrał spolkę
a czy nie można dościągnąć z "oficjalnego" serwera spolszczenie? cenędza (czy tam Betshesda) na pewno dali taką opcję
tak jak w Maks Bólu 3 można sobię ściągnąć spolszczenie
Wolałbym kompa ale mam konsole a na konsoli nie ma lagów itp. a mój komp jest starszy niż dinozaury. Btw. zobaczę czy jest jakieś spolszczenie, choć wątpię.
A jaką masz konsole? Z tego co wiem na X-pudle można użyć nieoficjalnej modyfikacji. Jak masz cierpliwość to polecam jednak wersje angielską - ze słownikiem można dobrze podszkolić sobie ten język.
Fabuła w Skyrimie nie jest jakaś wybitna, aby skupić się tylko na niej. Jeżeli umiesz podstawy i trochę więcej to dasz rade wiedzieć co się dzieje i dlaczego tak, a nie inaczej.
Podstawy ogarniesz. Co, kto i kogo Pewnie przegapisz trochę subtelności w dialogach, ale czy to aż taka strata? Ciężko powiedzieć, w TES-ach dialogi nigdy nie były wybitne. W Skyrimie jest trochę lepiej niż w poprzednich częściach, ale tu dalej chodzi przede wszystkim o grywalność. Jeżeli powstrzymuje Cię strach przed językiem angielskim, to się nie przejmuj. Szkoda stracić świetną grę.
Siema, mam pytanie. Czy w TES V : Skyrim jest trudno ogarnąć język angielski w misjach? Chciałbym sobie pograć w tę grę ale nie wiem czy opłaca się kupywać skoro bym nie ogarniał. Jak u mnie stoi język angielski? Podstawy + słownik z różnego typu gier w english language.