TESO a pvp

Witam od dłuższego czasu nurtuje mnie kwestia pvp w teso,zaczalem chodzic na cyrodill i batlegroundy a robiac postać celowałem właśnię w tę strone(szukałem rogue,assasina aka thiefa) więc wybrałem nightblade'a a co się okazało cała klasa ma tyle wspólnego z nimi co nic. Przejde do rzeczy wiec potrzebuje waszej rady, która z postaci radzi sobie bardzo dobrze na pvp,pomijajac sorcow bo ci biegaja i niszcza wszystko ale kompletnie nie odpowiada mi ten styl gry, dodam ze mam wszystkie dlc i dodatek morrowind.

Trzeba się rozeznać jaka jest meta, ostatnio jak grałem to DK był całkiem mocny, ale to było przed morrowindem. Nawet jeśli dostał nerfa to ma wiele skilli które pozwalają przeżyć i zadawać obrażenie, więc nawet jeśli nie będziesz wszystkich miał na strzała, to przynajmniej przeżyjesz na tyle długo żeby czerpać przyjemność z tego

Witam od dłuższego czasu nurtuje mnie kwestia pvp w teso,zaczalem chodzic na cyrodill i batlegroundy a robiac postać celowałem właśnię w tę strone(szukałem rogue,assasina aka thiefa) więc wybrałem nightblade'a a co się okazało cała klasa ma tyle wspólnego z nimi co nic. Przejde do rzeczy wiec potrzebuje waszej rady, która z postaci radzi sobie bardzo dobrze na pvp,pomijajac sorcow bo ci biegaja i niszcza wszystko ale kompletnie nie odpowiada mi ten styl gry, dodam ze mam wszystkie dlc i dodatek morrowind. 

Który level nabiłeś tym NB, że takie pierdoły piszesz? Nighblade jest tak łotrzykowaty, że potrafi się schować na otwartej przestrzeni, a jego gankowanie powoduje u niektórych pianę z ust :D tylko trzeba nim umieć grać i mieć w ogóle pojęcie. Każda klasa radzi sobie dobrze na PvP tylko pytanie jak chcesz grać i czym umiesz? Graj czym chcesz, co Ci najbardziej pod rękę pasuje. :)