Witam i również przyszedł czas na mnie aby zakupić TESO, nikt nie chciał mi pożyczyć grę na 5 minut ale nie o tym temat. A więc kupiłem kodzik 30 minut temu, i zacząłem się zabierać za aktywacje. Nie, nie jestem leniem, wiem że wiele takich tematów zostało stworzonych, ale każdy tam gadał co innego. Otóż co mam teraz zrobić? Wpisałem kod i wyskoczyło mi takie coś, dodam że nie mam 50zł na karcie, tylko tam parę złotych.
Teso Aktywacja - przeczytaj zanim zrobisz temat
Ok dzięki, spróbuje. A wiadomo po jakim czasie odpisują ?
Jak pisałem dwa razy do nich o 21:00 około to zawsze o 5 rano miałem odpowiedź jak wstałem.
I tak jak mówi Ajron, piszesz, że nie masz karty/nie możesz/nie chesz, dają ci kodzik, który musisz wpisać w przeciągu 24h w polu Game Time Code.
Dodam ze nigdzie tam nie jest napisane ze zabiora ci odrazu 50zł ja wybralem opcje pierwsza zrobilem aktywacje a pozniej cancel sub
I nic ci nie zabrali? Czyli wystarczy mieć kartę tylko ?
Tak
I nic ci nie zabrali? Czyli wystarczy mieć kartę tylko ?
Tak.Chodzi jedynie o to byś wybrał plan subskrybcji. Podaj nr karty, lub Paypala z podpiętą kartą, po czym zaraz po aktywacji kasujesz model subskrybcji i jest git. Wszyscy muszą tak zrobić (ew.moga poprosić o kod, jak nie przeszkadza im czekanie) i nikt nie miał problemów. Ja też tak zrobiłem (podpiąłem i odpiąłem paypala).
Ok dziękuje wszystkim za naprowadzenie mnie, a najbardziej za to że nie było bluzgów w moją stronę, że tworze nowy temat. Takie coś powinno być ?
tak
Teraz "Download Game" i lecisz do Tamriel...
Dzięki, jak tylko ściągnę grę to podbije Tamriel hehe
Podaje link z którego sklepu kupiłem jakby ktoś potrzebował. Wiem że teraz praktycznie cena stoi 100+
http://www.simplycdkeys.com/other/the-elder-scrolls-online
Dzięki, jak tylko ściągnę grę to podbije Tamriel hehe Podaje link z którego sklepu kupiłem jakby ktoś potrzebował. Wiem że teraz praktycznie cena stoi 100+http://www.simplycdkeys.com/other/the-elder-scrolls-online
O.o 73 pln? Spoko cena! (tyle że ja już kupiłem za stówkę ).
Ale może ktoś inny skorzysta.
Panowie i Panie proponuje podpiąc ten temat bo są w nim screeny i chyba wszystke odpowiedzi związane z aktywacją a tematów o tym pojawia sie coraz wiecej
Dezaius dobrze powiedziane Ten temat na pewno pomoże wielu.
Podpiąłem, edytuję nazwę tematu i zamykam.
Witam i również przyszedł czas na mnie aby zakupić TESO, nikt nie chciał mi pożyczyć grę na 5 minut ale nie o tym temat. A więc kupiłem kodzik 30 minut temu, i zacząłem się zabierać za aktywacje. Nie, nie jestem leniem, wiem że wiele takich tematów zostało stworzonych, ale każdy tam gadał co innego. Otóż co mam teraz zrobić? Wpisałem kod i wyskoczyło mi takie coś, dodam że nie mam 50zł na karcie, tylko tam parę złotych.