Teso aktywacja

Witam!
wczoraj zamówiłem grę i chciałem ją dziś aktywować.
Niestety zobaczyłem że bez karty kredytowej (takiej nie posiadam) nie da sie aktywować gry.
Napisałem do supportu czy moga mi recznie aktywowac gre podając klucz.
dostałem jakiś kod odnosnie sprawy.
Do czego mi ten kod?
i na maila nie przyszlo zadne potwierdzenie ze napisałem do supportu.
Prosze o pomoc i z gory dziekuje!

Kod to wlasnie potwierdzenie inaczej jego nr:)

a odpowiedz dostane na e-mail?

slyszalem ze ktos juz zalatwial tak jak ja z supportem i mu aktywowali

dlatego ze do wyjscia b2p został już leciutko ponad miesiąc, dlatego ludzie kupują gre teraz zeby zacząć wczesniej, a w przyszlosci nie planują płacić abonamentu

g2a

Mógłby ktoś wrzucić linka do downloadu gry ? kupie jutro ale wolałbym już pobrać dzisaj : ) sorry za offtop

Czy te społeczeństwo się stacza, czy to tylko taki jeden delikwent?

Nie przeczytał ani oferty, ani tego, co dostał od supportu.

Dla twojej wiadomości, jak byk nawet na innym tle to napisali:

Aby aktywować i w pełni cieszyć się 30-sto dniową subskrypcją gry The Elder Scrolls Online, rekomendowane jest podpięcie kodu pre-paid lub karty kredytowej do konta gry.
I rzeczywiście, ktoś tak to załatwił, ale załatwił to dlatego, że nie przyjmowało mu karty i wyskakiwał mu błąd, a nie dlatego, że był skończonym leniem. Mam nadzieję, że ci tego nie zrobią.
@Musewicz
http://elderscrolls-a.akamaihd.net/products/BNA_Launcher/Install_ESO.exe

Trzy dni temu też kupiłem ESO. A, że nie miałem karty kredytowej to napisałem o tym do supportu. Po dwóch godzinach przysłali mi klucz, który wpisuje się w polu subskrypcji.

Tak więc: szybko, łatwo i przyjemnie. Nie robią żadnych problemów. Nie trzeba im podawać ani cd-keya, ani nic.

Żeby nie tworzyć kolejnego tematu o teso, podepnę się. Wiecie gdzie można teraz kupić teso do 120zł?

Wciąż tutaj, ale śpiesz się:

http://quicksaveonline.pl/pl_PL/p/The-Elder-Scrolls-Online/697

Przecież jest napisane "na wyczerpaniu".

Do 120. Tam jest 107, ale bez vatu.

na allegro mozesz kupic za 160 gifta na stima.

@up Dzięki, tego właśnie szukałem. Poniżej 120.

Nie znam się, ale tak na chłopski rozum "na wyczerpaniu", to więcej niż "oczekiwanie na dostawę".

Hmmm czyli mówisz, że bylem już na tyle wkurzony szukaniem tego, że nie ogarnąłem? No to pięknie, dzisiaj jestem poniżej chłopskiego rozumu. Jak wrócę do domu spróbuje na kinguin.net. Tam jest jakoś za 117/8. Dzięki VampirX4, pozdrawiam

Czy te społeczeństwo się stacza, czy to tylko taki jeden delikwent? Nie przeczytał ani oferty, ani tego, co dostał od supportu.Dla twojej wiadomości, jak byk nawet na innym tle to napisali: I rzeczywiście, ktoś tak to załatwił, ale załatwił to dlatego, że nie przyjmowało mu karty i wyskakiwał mu błąd, a nie dlatego, że był skończonym leniem. Mam nadzieję, że ci tego nie zrobią. @Musewiczhttp://elderscrolls-a.akamaihd.net/products/BNA_Launcher/Install_ESO.exe

No i mądralo aktywowali mi i to z pocałowaniem w rękę. więc zostaw swoje teorie dla siebie.

Jeśli ktoś wgl zamierza zakupić ESO , to polecam się pośpieszyć. Sam kupiłem grę raptem kilka dni temu za 68 zł (wersja pudełkowa + explorer pack) na Allegro , lecz teraz ze świecą szukać takich okazji jak ta. Cena poszła kosmicznie w górę więc trzeba brać jeszcze te egzemplarze , które są w rozsądnej cenie , lub czekać aż Zenimax zrobi promocję z okazji B2P ( to tylko moje przypuszczenia).

Dla wszystkich, którzy z prostą ekonomią są na bakier:

Jeśli macie zakupić TESO, zróbcie to już/dzisiaj. Cena produktu będzie z dnia na dzień rosła wraz z malejącą ilością kluczy na magazynach. Pod koniec lutego będziecie szukać sztuki, która kosztuje 150 zł.

Nie dziękujcie.

Co do aktywacji to mi zablokowali nawet konto, kiedy ją zrobiłem. Potem przez 2 doby musiałem udowadniać, że ja to ja.... ale wszystko się ułożyło.