Witam,
Tak jak w w temacie - rozłącza mnie po niedługim czasie grania. W poprzednim miejscu zamieszkania u innego ISP tego nie miałem, teraz mam internet z Multimedii. Czy ktoś również ma taki problem i może jakoś temu zaradził?
Dodam też, że zrobiłem reinstall i usunąłem wszystkie addony i to nie pomogło.
TESO disconnect po około 5 minutach
Najprostszym rozwiązaniem jakie nasuwa mi się na łeb to skorzystanie z programu WTFast, co prawda nie naprawi to twojego problemu nawet nie wiem czy zadziała ale może chwilowo pozwoli Ci grać gdy inni się wypowiedzą.
Witam, Tak jak w w temacie - rozłącza mnie po niedługim czasie grania. W poprzednim miejscu zamieszkania u innego ISP tego nie miałem, teraz mam internet z Multimedii. Czy ktoś również ma taki problem i może jakoś temu zaradził? Dodam też, że zrobiłem reinstall i usunąłem wszystkie addony i to nie pomogło.
Hmm... a internet radiowy czy z kabla?
Internet z kabla. Zrobiłem port forwarding dla portów i to nie pomogło.
TCP / UDP Ports 24100 through 24131
TCP / UDP Ports 24500 through 24507
TCP / UDP Ports 24300 through 24331
TCP Port 80
TCP Port 433
Dobra to wejdź do gry i zrób mi screenshota błędu jaki Ci się wyświetla.
Nie ma żadnego błędu, po prostu wyrzuca mnie do login screenu.
Hmm... jeśli masz internet w telefonie to podepnij go pod kompa i sprawdź czy na tym necie też Cię wyrzuca, jeśli nie to winy musisz szukać u dostawcy, jeśli tak to będziemy szukać dalej.
Witam,
Tak jak w w temacie - rozłącza mnie po niedługim czasie grania. W poprzednim miejscu zamieszkania u innego ISP tego nie miałem, teraz mam internet z Multimedii. Czy ktoś również ma taki problem i może jakoś temu zaradził?
Dodam też, że zrobiłem reinstall i usunąłem wszystkie addony i to nie pomogło.