Gildia OUTLAWS zaprasza wszystkich graczy grający po stronie Daggerfall Covenant do wstąpienia w jej szeregi.
Gildia OUTLAWS zaprasza wszystkich graczy grający po stronie Daggerfall Covenant do wstąpienia w jej szeregi.
Witam mam pare pytan w sprawie gry TESO po pierwsze jak zakupie teraz gre to mam tylko miesiąc abonamentu i braknie mi pare dni do 17marca by grac bez płacenia abonamentu? Jest w grze tak zwany item shop który daje dużą przewage ( tzw. P2W) ??
Cześć. Tak jeśli kupisz grę przed 17 lutym to braknie Ci abonamentu na kilka dni. Item shop ma zostać dodany do gry 17 marca gdy gra zmieni model na B2P. Teraz można go zobaczyć jedynie na PTS. W Item shopie nie będzie sprzedawane nic co w jakikolwiek pozwoliłoby uzyskać przewagę nad graczami nie korzystającymi ze sklepu. Będą sprzedawane tylko kostiumy, pety, mounty czy poty które i tak są gorsze od tych które można wycraftować w grze.
I premium konto:) 13 dolarów?
Bez żadnych wątpliwości najlepsza gildia po stronie Daggerfall Covenant! Gorąco POLECAM
Progres gildii OUTLAWS w najtrudniejszym wyzwaniu jakie oferuje nam TESO czyli w Sanctum Ophidia
polecam i zapraszam nowych graczy jako że szkole sie w każdym rodzaju craftingu moge zrobić za darmo (robie to dla expa) pancerze bronie tarcze i potionki pisać do @polios3 (nazwa konta) albo tetrinator (postać)
jedynie za enchant będzie płacenie odpowiednio do poziomu enchantu ale nie będzie to dużo 1-2 questy albo i 0,5questa i macie gold na to bo krucho u mnie z runkami nie płacicie jeśli sami je dostarczycie (robie eq 1-14lvl od ręki a na lepsze potrzebuje troche czasu)
Witam.Mam pytanie,wczoraj kupiłem TESO i jestem w tej grze zagubiony trochę,nie jest to mmorpg jak wszystkie z którymi nie miałem problemu.Chciał bym dołączyć do gildi,ale moje pytanie,czy trzeba być bardzo aktywnym graczem ? Pytam się to bo nie jestem w stanie poświęcić pól dnia na granie w jedną grę,chodzi o to że gram tez w parę innych gierek oraz mam życie społeczne i towarzyskie,i nie jestem wstanie poświęcić bardzo dużo czasu grze,piszę to bo w wielu MMORPG w gildiach trzeba siedzieć wręcz 24/7 bo Cie wywalą.Mam nadzieję że nie pokręciłem i napisałem to co chciałem w czytelny sposób. Pozdrawiam
Witam.Mam pytanie,wczoraj kupiłem TESO i jestem w tej grze zagubiony trochę,nie jest to mmorpg jak wszystkie z którymi nie miałem problemu.Chciał bym dołączyć do gildi,ale moje pytanie,czy trzeba być bardzo aktywnym graczem ? Pytam się to bo nie jestem w stanie poświęcić pól dnia na granie w jedną grę,chodzi o to że gram tez w parę innych gierek oraz mam życie społeczne i towarzyskie,i nie jestem wstanie poświęcić bardzo dużo czasu grze,piszę to bo w wielu MMORPG w gildiach trzeba siedzieć wręcz 24/7 bo Cie wywalą.Mam nadzieję że nie pokręciłem i napisałem to co chciałem w czytelny sposób. Pozdrawiam
Witam
Zapraszam do zapoznania się z regulaminem naszej gildii tam jest szerzej opisane czego oczekujemy od naszych graczy. Ważniejsze jest to jak grasz niż ile grasz. Hharkorowy gracz i nolife to dwa zupełnie inne profile
Witam także zakupiłem Teso i oczywiście granie samemu nie za bardzo mi odpowiada
Jeśli można zgłoszę się do was w weekend bo aktualnie praca nie pozwala mi na dogodne godziny kontaktu
Nowe DLC Imperial City coraz bliżej! Już 31 sierpnia do ESOTU zawita nowy dodatek wnoszący do gry sporo nowości i zamian. Gidlia OUTLAWS już zbadała teren na serwerze testowym i jest gotowa na nowe wyzwania by znów jako jedna z pierwszych gildii pokonać najbardziej wymagających bossów,
z którymi się zmierzymy tym razem w Imperial City.
Poniżej na przedsmak nadchodzących nowości film z dungeona White Gold Tower w wersji veteran, ale żeby za dużo nie spoliwać tylko pierwszy Boss.
Dołącz do nas Gildia OUTLAWS przymierze Daggerfall Covenant.
DLC Imperial City już zawitało do ESO. Gildia OUTLAWS jak zawsze jako jedna z pierwszych gildii zmaga się z najtrudniejszymi wyzwaniami jakie oferuje nam ESO.
Poniżej link do filmu z dungeona White Gold Tower w wersji veteran, który jedni znienawidzili, a inni pokochali za jego wymagający poziom trudności.
https://www.youtube.com/watch?v=2wujqD6K9kE
Dołącz do nas Gildia OUTLAWS przymierze Daggerfall Covenant.
www.outlawseso.guildlaunch.com
czy można jakoś przetestować gre zanim dokona się zakupu?