[TESO] Gildia roleplaying Free Company of Alinor zaprasza!

tablicarekrutacja2.png

Jeżeli chcesz się dołączyć do prawdopodobnie pierwszej polskiej gildii roleplaying w The Elder Scrolls Online zapraszamy na naszego Facebooka.

Ogłaszam również, że w ostatnich czasach założyliśmy również filie w pozostałych frakcjach, więc jeżeli nie jesteś zainteresowany grą w AD, nie wachaj się i również do nas napisz :)

Możesz również skontaktować się z nami przez to forum ;)

to ta gra juz wyszla bo z tego co wiem to premiera miala byc w 2013 ;p

Premiera w roku 2013 ale szykować się już można;) Chcemy być jak najbardziej gotowi, kiedy nadejdzie data wyjścia tej gry;)

a kiedy dokładnie bedzie obt? wiadomo juz?

Dokładnie nic nie wiadomo niestety. Ale były wzmianki, że na początku 2013 więc mam nadzieję, że nie długo :)

Ok to jak Wyjdzie Obt to z checia zagram bo widzialem filmiki tej gierki i jest bardzo ciekawie do uslyszenia ;d

Dla zainteresowanych udostępnaimy nasze oficjalne herby - we wszystkich trzech frakcjacjach. Do dwóch z nich nazwa gildii zostanie dopiero ustalona.

Free Company of Alinor (AD)

adrealmini.png

Pakt Ebonheart

ehrealmini.png

Przymierze Daggerfall

dcrealmini.png

Poniżej udostępniam także podział ran w gildii Free Company of Alinor.

64051_526069197411575_76719697_n.png

witam a czy gra bedzie darmowa?

witam a czy gra bedzie darmowa?

Nie umiemy odpowiedzieć na to pytanie ;) My osobiście liczymy na to, że gra będzie B2P jak GW2. Jest to najtańsza opcja dla graczy grających w grę długo. Większość osób z naszej gildii zadeklarowało się, że zagra tylko wtedy lub ewentualnie F2P(jakieś 18 chyba), reszta będzie grała na 100%

I prosiłbym nie robić sobie tutaj swojego wątku do robienia pytań. To jest wątek rekrutacyjny, więc jeżeli chcesz się przyłączyć to napisz. Inaczej nie bo to bez sensu :)

Ja bym byl chetny tez czekam na ta gre macie jakiegos tsa albo cos ?

Mamy kanał team speak 3 na jednym serwerze. Zaraz wyślę Ci dane na PW.

tablicarekrutacja2.png

Jeżeli chcesz się dołączyć do prawdopodobnie pierwszej polskiej gildii roleplaying w The Elder Scrolls Online zapraszamy na naszego Facebooka.

Ogłaszam również, że w ostatnich czasach założyliśmy również filie w pozostałych frakcjach, więc jeżeli nie jesteś zainteresowany grą w AD, nie wachaj się i również do nas napisz :)

Możesz również skontaktować się z nami przez to forum ;)