Teso pc a ps4

Witam. Ostatnio kupilem teso na pc, ale za miesiac kupuje ps4 wiec wolalbym grac na konsoli. Czy bede mogl przeniesc swoja postac z pc na ps4? czy nie ma takiej mozliwosci ?

Z tego co gdzieś czytałem to jest jednorazowa opcja przeniesienia postaci z pc na ps4. Sam zamierzam pograć na razie na pc, a niebawem kupię konsole i będę przenosił postać.

Z tego co gdzieś czytałem to jest jednorazowa opcja przeniesienia postaci z pc na ps4. Sam zamierzam pograć na razie na pc, a niebawem kupię konsole i będę przenosił postać. 

Kolega ma rację. Przy zmianie platformy trzeba wystosować ticket do Supportu o takowe przeniesienie. Ps RothBein szkoda, że się przenosisz, bo jednak PC ma pewną przewagę nad konsolami w przypadku TESO: na PC jest masa bardzo przydatnych addonów na konsolach jest tylko to co Zenimax stworzył, ale z drugiej strony zaś jeśli nie masz mocnego PC tovkonsola powinna wyjść na plus. Pozdrawiam :)

Nie w tym rzecz ^_^ mój PC da sobie na luzie radę, złożyłem go 3 miesiące temu i wydałem sporo kasy więc nie ma opcji żeby nie dawał rady. Tylko po tej modernizacji komputera doszedłem do wniosku że to jego ostatnia modernizacja i że nie zamierzam co rok czy co dwa lata wydawać tyle kasy na sprzęt. Dlatego przerzucam się na konsole :) A kompa będę miał pod gry MMO i z tym przejściem z TESO też się jeszcze zastanowię:)

E no to w takim razie zapraszam na PC jak coś mój nick to @Athrevild. :)

Witam. Ostatnio kupilem teso na pc, ale za miesiac kupuje ps4 wiec wolalbym grac na konsoli. Czy bede mogl przeniesc swoja postac z pc na ps4? czy nie ma takiej mozliwosci ?