@zbieramtazosy - obraza uzytkownika, patrz regulamin podpunkt 1.2 bodajze, lub 1.3 . Jak sie mozesz wypowiadac o kims kogo nie znasz, wyzywac go i to jeszcze z taka arogancja "Ja gram w tytuły ,które coś sobą wniosły i były w jakimś stopniu genialne" . Wszyscy inni umieja zachowac kulture wypowiedzi tak ty nie umiesz? Az sprawdzilem inne posty - kazdy pisze z kultura po za toba. Wiec przystopuj z agresja i grzecznie edytuj tego posta zanim moderacja tu zajrzy
Gimbus to rodzaj nowoczesnej "mentalności" to tak jakby napisać ,że ktoś ma mentalność kolektywistyczną ( ty i tak nie wiesz co to znaczy).
I już się tak nie rozpisuj co można ,a czego nie. Od tego są admini ,a nie jacyś randomowi użytkownicy.
Chyba ,że zwracanie innym uwagi to coś co lubisz ,wiec nie współczuje kolegów z klasy.
Tak jak osoba ,która regularnie przeklina nie widzi tego w zachowaniu innych to działa w dwie strony. Dlatego pokusiłem się o takie stwierdzenie.
Tak tak ty i tak mi na to odpiszesz ,żeby udowodnić jaki ty jesteś nie omylny. Napisz to sobie w wordzie ,a potem to zapisz i tak zostaw.
Aroganckie to by było gdybym napisał. Ty to ale jesteś gimbus nie to co ja mam już 24 lata i robię zaoczne liceum więc spadaj na drzewo.
Napisałem po prostu ,że nie gram w takie gry ,które wychodzą stale i ich trudność to chodzenie od strzałki do strzałki.
A idąc twoim śladem i udowodnić ci twoje zachowanie.
@Loor
Widzę ,że czepiasz się jakiegoś użytkownika bo niby kogoś obraził ,a sprawdziłem wszystkie posty nikt się tego nie czepiał
Nawet osoba o której to pisał tego nie stwierdziła. Wszyscy umieją to zrozumieć tylko ty masz jakiś problem ze sobą.
Tak to brzmi.
A co do tematu ,żeby nie było offtopa to w TESO historia jest zrozumiała nawet dla osoby ,która nie czyta dialogów. Więc tłumaczenie jest zbędne.
A jeśli wydawca Bethesda nie wydał jeszcze polskiej wersji to możesz być pewny ,że nigdy nie powstanie chyba ,że fanowska