TESO po polsku

Powiem szczerze ,że nie chcę ,aby TESO było kiedykolwiek przetłumaczone na język polski ,a teraz wam wyjaśnię dla czego: Ponieważ jak TESO będzie w naszym rodzimym języku to pojawią się różnego rodzaju gimbusy i dzieciaki ,które będą psuły innym grę.

A ja powiem szczerzę że to problem jest w tobie nie w graczach. Nigdy nie słyszałem żeby ktokolwiek się skarżył na gimbusiarskie zachowanie polaków w mmorpg. Rozumiem gry Moba gdzie musisz z nimi grać. Ale w Mmorpg jak nie chcesz z kimś grać, to z nim nie grasz. Proste.

A ja powiem szczerzę że to problem jest w tobie nie w graczach. Nigdy nie słyszałem żeby ktokolwiek się skarżył na gimbusiarskie zachowanie polaków w mmorpg. Rozumiem gry Moba gdzie musisz z nimi grać. Ale w Mmorpg jak nie chcesz z kimś grać, to z nim nie grasz. Proste.

Nie grałeś w Metina. W tibi w 2008 roku była ankieta o blokadę(stworzona przez brazylię) Tibi dla polaków.

Tutaj nie chodzi o grę tylko community. Nikomu nie chce się czytać na czacie "twoja stara jest taka....... a twój stary taki.....".

Ale ty sam jesteś takim "gimbusem" i dla ciebie liczy się tylko grafika. Ja gram w tytuły ,które coś sobą wniosły i były w jakimś stopniu genialne

METIN 2 privy to było super (nowe mapy nowe moby nowy ekwipunek) grałem również na PL'u ,ale przez wydawce sprzedałem konto w 2011roku (grałem od złotego czasu tej gry 2007)

Podobnie kiedyś było w tibi taka toksyczność polaków........

Już nie powiem jak był kiedyś news z jakieś gry chyba ArchAge albo G2 ,że po premierze na czacie same wyzywiska polaków ,albo to był PoE mniejsza z tym.

Wiec mało znasz się na gram MMORPG.

Polska ma okropną mentalność do nie szanowania się. Gorsi są tylko ruscy w cs GO i lol'u

Nie grałeś w Metina. W tibi w 2008 roku była ankieta o blokadę(stworzona przez brazylię) Tibi dla polaków.Tutaj nie chodzi o grę tylko community. Nikomu nie chce się czytać na czacie "twoja stara jest taka....... a twój stary taki.....". Ale ty sam jesteś takim "gimbusem" i dla ciebie liczy się tylko grafika. Ja gram w tytuły ,które coś sobą wniosły i były w jakimś stopniu genialne METIN 2 privy to było super (nowe mapy nowe moby nowy ekwipunek) grałem również na PL'u ,ale przez wydawce sprzedałem konto w 2011roku (grałem od złotego czasu tej gry 2007)Podobnie kiedyś było w tibi taka toksyczność polaków........Już nie powiem jak był kiedyś news z jakieś gry chyba ArchAge albo G2 ,że po premierze na czacie same wyzywiska polaków ,albo to był PoE mniejsza z tym. Wiec mało znasz się na gram MMORPG.Polska ma okropną mentalność do nie szanowania się. Gorsi są tylko ruscy w cs GO i lol'u

Takie osobniki są również w innych krajach tylko nie masz pojęcia co piszą na czacie. jak dla mnie to Polacy mogą sobie pisać "Twoja stara" 24/7 na czacie, mnie to nie rusza bo wybieram sobie normalną dojrzałą gildie, to czy jakiś Polak, Anglik, czy inny ziemianin sobie bzdury pisze na ogólnym mam gdzieś. Najwidoczniej nigdy nie grałeś w normalnej gildii

@zbieramtazosy - obraza uzytkownika, patrz regulamin podpunkt 1.2 bodajze, lub 1.3 ;). Jak sie mozesz wypowiadac o kims kogo nie znasz, wyzywac go i to jeszcze z taka arogancja "Ja gram w tytuły ,które coś sobą wniosły i były w jakimś stopniu genialne" . Wszyscy inni umieja zachowac kulture wypowiedzi tak ty nie umiesz? Az sprawdzilem inne posty - kazdy pisze z kultura po za toba. Wiec przystopuj z agresja i grzecznie edytuj tego posta zanim moderacja tu zajrzy ;)

@Loor wystarczy spojrzec ze gra w LOL' a i CS: GO gdzie zbiera się największa hołota, gdzie co drugi używa niecenzuralnych słów w kierunku swojego przeciwnika/sojusznika :D nie wymagajmy za dużo od tego człowieczka ^^

Ale ty sam jesteś takim "gimbusem" i dla ciebie liczy się tylko grafika. Ja gram w tytuły ,które coś sobą wniosły i były w jakimś stopniu genialne

Chociaż bardzo bym chciał. To nie rozumiem. Skąd wiesz w co grałem/gram ? Skąd wiesz że dla mnie liczy się grafika? Przypomnij mi proszę kiedy napisałem cokolwiek o grafika>grywalność. Napisałem ci koleżko jedynie to że w mmorpg możesz wyłączyć chat i nie czytasz tego wszystkiego. Nie dołączasz do clanów/gildii które według ciebie zachowują się gimbusiarsko, również nikt ci nie każę dołączać do dungenów.

Więc jak dla mnie Teso mogłoby być po Polsku, i nic by to nie zmieniło, ponieważ gra jest b2p.

@zbieramtazosy - obraza uzytkownika, patrz regulamin podpunkt 1.2 bodajze, lub 1.3 . Jak sie mozesz wypowiadac o kims kogo nie znasz, wyzywac go i to jeszcze z taka arogancja "Ja gram w tytuły ,które coś sobą wniosły i były w jakimś stopniu genialne" . Wszyscy inni umieja zachowac kulture wypowiedzi tak ty nie umiesz? Az sprawdzilem inne posty - kazdy pisze z kultura po za toba. Wiec przystopuj z agresja i grzecznie edytuj tego posta zanim moderacja tu zajrzy

Gimbus to rodzaj nowoczesnej "mentalności" to tak jakby napisać ,że ktoś ma mentalność kolektywistyczną ( ty i tak nie wiesz co to znaczy).

I już się tak nie rozpisuj co można ,a czego nie. Od tego są admini ,a nie jacyś randomowi użytkownicy.

Chyba ,że zwracanie innym uwagi to coś co lubisz ,wiec nie współczuje kolegów z klasy.

Tak jak osoba ,która regularnie przeklina nie widzi tego w zachowaniu innych to działa w dwie strony. Dlatego pokusiłem się o takie stwierdzenie.

Tak tak ty i tak mi na to odpiszesz ,żeby udowodnić jaki ty jesteś nie omylny. Napisz to sobie w wordzie ,a potem to zapisz i tak zostaw.

Aroganckie to by było gdybym napisał. Ty to ale jesteś gimbus nie to co ja mam już 24 lata i robię zaoczne liceum więc spadaj na drzewo.

Napisałem po prostu ,że nie gram w takie gry ,które wychodzą stale i ich trudność to chodzenie od strzałki do strzałki.

A idąc twoim śladem i udowodnić ci twoje zachowanie.

@Loor

Widzę ,że czepiasz się jakiegoś użytkownika bo niby kogoś obraził ,a sprawdziłem wszystkie posty nikt się tego nie czepiał

Nawet osoba o której to pisał tego nie stwierdziła. Wszyscy umieją to zrozumieć tylko ty masz jakiś problem ze sobą.

Tak to brzmi.

A co do tematu ,żeby nie było offtopa to w TESO historia jest zrozumiała nawet dla osoby ,która nie czyta dialogów. Więc tłumaczenie jest zbędne.

A jeśli wydawca Bethesda nie wydał jeszcze polskiej wersji to możesz być pewny ,że nigdy nie powstanie chyba ,że fanowska

Według mnie przetłumaczenie TESO na więcej języków sprawiłoby, że community by się pogorszyło. W takim LoLu dopóki gra była tylko po angielsku to było spoko. Pojawiło się więcej wersji językowych zrobiło się o wiele gorzej.

Aha to czyli twierdzisz ,że to ja jestem gimbem ,który wylewa może g***na na innych graczy ? Gratuluję dedukcji aż zaklaskałem. Widocznie mało jeszcze widziałeś i w niewiele gier grałeś skoro twierdzisz ,że nikt się nie skarży na gimbusów. :)

Witajcie, macie jakieś informacje dotyczące polskiej wersji gry, spolszczenia bądź polskiego serwera ?