TESO - podstawka czy gold edition?

Witam

Gra nawet mi przypadła tylko zastanawiam się nad tym czy kupować podstawkę czy też jednak dołożyć trochę więcej i kupić gold edition.

Czy teraz mi wyjdzie taniej (bo zniżki na steamie) czy nawet potem w grze za crowny wyjdzie cenowo to samo?

Gold Edition wyjdzie bardziej opłacalnie na start.

OK dzięki :D

A czy te dlcki z Gold Edition wniosą coś dla nowego gracza? Czy i tak najpierw trzeba przejść podstawowy content, żeby te dlcki miały sens?

najpierw odpowiedz sobie na pytanie - czy chcesz sie poswiecic ESO w calosci? tylko wtedy Gold Edition ma sens

jesli nie jestes pewien, kup podstawke za te 40 złotych i dopiero w przyszlosci dokup DLC lub najlepiej całe gold edition

Czy posiadajac eso plus warto mimo to dokupic gold edition? co ta zlota edycja zmienia.

Czy posiadajac eso plus warto mimo to dokupic gold edition? co ta zlota edycja zmienia.

Jezeli masz juz podstawke, a tym bardziej eso plus to nie bedziesz mogl aktywowac gold na tym samym koncie. Gold zawiera podstawke i 4 dlc. Mozna spokojnie je kupic zbierajac crowny z eso plus.

Tyle ze chyba na czas eso plus mam wszystkie dlc dostepne?

Tyle ze chyba na czas eso plus mam wszystkie dlc dostepne?

tak dokładnie, jeśli masz ESO PLUS posiadasz dostęp do wszystkich DLC :) pozdrawiam

Witam

Gra nawet mi przypadła tylko zastanawiam się nad tym czy kupować podstawkę czy też jednak dołożyć trochę więcej i kupić gold edition.

Czy teraz mi wyjdzie taniej (bo zniżki na steamie) czy nawet potem w grze za crowny wyjdzie cenowo to samo?