TESO - porady

Gram na podstawce nie wiem jakich buildów szukać, ponieważ wyszły dodatki w nowych poradnikach wiele się zmieniło.

Aktualnie gram magiem i korzystam z tego http://deltiasgaming.com/eso-magic-sorcerer-dps-build/ tylko nie wiem czy będzie się nadawał, bo nie chce nic zepsuć.

Za wszystkie porady dzięki :).

ps da się resetować skile ? i w jakiej kolejności kupować dodatki jak by co :), zamierzam pograć do momentu premiery Mu

Da się resetować skille, a dodatki warto kupować po kolei. Tylko do premiery Mu? :P zostań na dłużej.

A co do głownego tematu, WALIC WSZYSTKIE BUILDY, tworzone sa przez jakis epickich bogow gry, ktorzy robia je pod siebie. Własna tworzona postać zawsze wyjdzie lepiej, zawsze i nie da się jej zepsuć.

Jak masz grac do premiery mu, to nie kupuj dodatkow, albo odpusc gre w ogole. Nie hejtuje mu, bo sam pizgalem sporo ale w eso trzeba pogrzebac dluzej ;)

Dodatki mozesz kupic po kolei lub na raz(sam tak zrobilem) i teraz przechodze po kolei. Jest pakiet 4 dlc za mniejsze pieniadze.

Co do buildu bylem w tym samym miejscu co ty, cos tam stworzylem opierajac sie o killa tutoriali. Efekt byl raczej ok ale gralem nie tym kim chcialem hehe fajne jest to, ze mozesz rozwinac kazde mozliwe drzewko i na wlasnej skorze sprawdzic co i jak.

Takze zostan na dluzej i powodzenia ;)

Da się resetować skille, a dodatki warto kupować po kolei. Tylko do premiery Mu?  zostań na dłużej.

A co do głownego tematu, WALIC WSZYSTKIE BUILDY, tworzone sa przez jakis epickich bogow gry, ktorzy robia je pod siebie. Własna tworzona postać zawsze wyjdzie lepiej, zawsze i nie da się jej zepsuć.

Brawo! Szanuję za tę opinię!

Dobrze koledzy mówią. Ja też gram sorkiem, pod pve składam go pod scatching mage,iceheart i willpower na przykład. Warto popatrzeć na buildy ale nie ma się co na nich wzorować w 100%. Ludzie którzy je składają robią je stricte pod siebie mając zazwyczaj maksimum cp dzięki czemu dany build może być użyteczny.

Czyli jednak są ludzie w TESO którzy samodzielnie wypracowują swoje buildy i techniki. Tak powinno się robić. ;)

Gram na podstawce nie wiem jakich buildów szukać, ponieważ wyszły dodatki w nowych poradnikach wiele się zmieniło.

Aktualnie gram magiem i korzystam z tego http://deltiasgaming.com/eso-magic-sorcerer-dps-build/ tylko nie wiem czy będzie się nadawał, bo nie chce nic zepsuć.

Za wszystkie porady dzięki :).

ps da się resetować skile ? i w jakiej kolejności kupować dodatki jak by co :), zamierzam pograć do momentu premiery Mu