Gdzie zakupiles? : )
Oh Euro rozumiem ze nie w Polsce
TESO pytania
Ja zakupilem keya + 30 dni gry. Ale nie czaje jak z ta aktywacja. Ktos bedzie mily i opowie o tym? Dobra jednak banał 30dni sub jest.
Ja zakupilem keya + 30 dni gry. Ale nie czaje jak z ta aktywacja. Ktos bedzie mily i opowie o tym?
Było chyba z 10 tematów takich, serio. Przeczytaj je i będziesz wszystko wiedzieć.
Było chyba z 10 tematów takich, serio. Przeczytaj je i będziesz wszystko wiedzieć.
Widze ze lubisz sie czepiac laikow i ludzi ktorzy potrzebuja pomocy. Skoro nie chce pomoc to po prostu sie nie udzielaj. Na szczescie zalatwilem sprawe i pobieram klienta.
Widze ze lubisz sie czepiac laikow i ludzi ktorzy potrzebuja pomocy. Skoro nie chce pomoc to po prostu sie nie udzielaj. Na szczescie zalatwilem sprawe i pobieram klienta.
Widzę że jesteś jedną z tych osób, które są zbyt leniwe by samemu najpierw poszukać odpowiedzi na swoje "problemy" i chcesz by inni wyszukali dla Ciebie rozwiązanie i podali Ci je na tacy. Dzięki takim osobom forum zawalone jest 50 tematami o tym samym, bo każdy oczekuje swojej prywatnej odpowiedzi...
To po jest forum? ... Zalatwilem sprawe i koniec. Przepraszam za klopot.
W empik TESO kosztuje 199zł trololo
Przypominaja mi sie chwile kiedy ludzie na forum sie smiali ze ESO takie drogie taki kicz, pozniej eso tanialo do poziomu 30 zl smiali sie ze az taki kicz ze ludzie w to grac nie chca a teraz ludzie bija sie o pudełka/klucze a cena ciagle rosnie jak to w kabarecie animrumru "chłyt matetindowy" !!!
Sam guru czlowiek numer jeden hejtujacy ESO teraz je faworyzuje .... ehm prawda jest taka ze eso to swietny produkt tylko porpsotu wyszedl o rok za wczesnie, teraz kiedy gra robi sie grywalna ludze ja chetnie kupuja to idzie path 1.6 ktory przyniesie ogromne zmiany ale sam nie wiem czy one sa na + czy -
Dlatego chce przetestowac owy produkt.
Mam taki smieszny problem no wiec Zainstalowalem Teso (4 plyty) pobralem 12gb patch a on dalej mi sciaga jakies patche po 6gb teraz znow jakis 5gb a to dopiero 40%. Orientujecie sie ile tego pobierania jeszcze zostalo?
U mnie jest 36,4GB. Z tego co zauważyłem, to launcher nie ściąga wszystkiego naraz, tylko to dzieli. Tak więc np. wczoraj mogłeś widzieć 80%, dzisiaj włączyłeś, odszedłeś od kompa/zająłeś się czymś na kilka godzin, sprawdzasz, a tam 20%. Nic się nie zepsuło, on po prostu każdy patch traktuje oddzielnie (albo każdą "rzecz" traktuje oddzielnie) i to co widzisz na pasku, to nie jest ogół, tylko jakaś część. Najlepiej daj z tym sobie spokój i czekaj aż się ściągnie.
Mam taki smieszny problem no wiec Zainstalowalem Teso (4 plyty) pobralem 12gb patch a on dalej mi sciaga jakies patche po 6gb teraz znow jakis 5gb a to dopiero 40%. Orientujecie sie ile tego pobierania jeszcze zostalo?
Całość po instalacji ma u mnie 36,4 GB - twoje % by się zgadzały. Dłuuuuu mi się ściągało, coś koło 4-5h przy necie 25Mb/s.
Ktoś mi objasni na czym polega dlc w eso i premium ? Bo wszędzie widzę jakieś różne rzeczy ceny i się pogubilem
Ktoś mi objasni na czym polega dlc w eso i premium ? Bo wszędzie widzę jakieś różne rzeczy ceny i się pogubilem
Czytałem dziś o tym akurat. To premium zostanie bodaj wprowadzone w momencie przejścia na b2p http://elderscrollsonline.info/crown-store . Gracze z ESO plus będą mieć dostęp do wszystkich dodatków bez dodatkowych opłat, darmozjady już nie. Myślę, że planują coś na zasadzie obecnego wyglądu SW online.
@ No to git. Akurat podoba mi się to jak jest w SWTOR
Orientujecie sie czy jest gdzies jakies polskie forum o TESO (aktywne) lub jakas gildia po stronie ( gram kahjitem).
Jeszcze mam pytanie kupujac DLC oddzielnie niz eso plus. Bedzie roznica taka ze beda mial wszystkie te dodatki oprocz bonusu do expa tak?
Będziesz mieć content (lokacje, dungi), ale nie będziesz mieć bonusów do expa itp, tak jak piszesz.
Lekki odkop, ale wolę spytać tutaj niż zakładać nowy wątek.
- Czy warto inwestować tyle kasy w edycje Imperialną? (pomijam elementy dodawane do pudełka typu figurka, chodzi mi o sam content) Widziałem, że daje ona dostęp do gry postacią pochodzącą z Imperium w każdej z ras, ale czy ma to jakiekolwiek znaczenie lub wpływ? Na jednej ze stron przeczytałem, że "daje także możliwość wcielenia się w przedstawiciela Imperium, z unikalnymi umiejętnościami, rodzajami broni i zbroi oraz niepowtarzalną estetyką wytwarzanych przedmiotów" stąd zastanawia mnie czy z tego powodu postacie stworzone dzięki temu są lepsze. No i czy ten wierzchowiec, krab, pierścienie są tego warte?
- ESO Plus - czy subskrypcja tego daje duży boost? Widziałem, że 10%, ale nie wiem jak to przedstawia się w grze. Chodzi tu jedynie o to że jest szybciej czy daje to coś do czego inni gracze nie mają dostępu?
Zastanawiam się nad tym tytułem jednak mam kilka pytań :
1)Gra nastawiona na PvP czy PvE?
2)Jest tu jakąś dynamika? Po filmikach widzę tylko jakiś chaos.
3)Warto? Czy lepiej pójść na cos innego?
4)Długo się wbija cap?
5)Na czym polega tutaj end game?
Z góry ddziękuję za odp.