[TESO] Szukam ekipy, bądź małej przyjaznej gildii

Siemka,

bupq17x78dk9.jpg

Ostatnio czuję się wypalony jako gracz, praktycznie każde mmo odrzuca mnie od siebie. Z regóły oferują słabą naciąganą fabułę lub słaby content który wystarcza na kilka dni. Szukałem czegoś poważniejszego typu dark fantasy bez wymiotnej cukierkowości od której dostaje bólu głowy ( poważnie boli mnie głowa od oczojeności ). Padło na TESO. Skoro mam grać w grę mmo to przydała by się ekipka lub mała gildia na start. Nie szukam hardcorów co mają siu bziu w głowie i wymagają Bóg wie czego od towarzysza. Szukam przyjaznych ludzi którzy cenią sobie dobra zabawę i lojalność wobec siebie. Docelowo korzystam z Discorda jako komunikatora głosowego.

PS. Aktualnie kończę ściągać grę. 60% i niby 2GB do końca patcha. Najpierw pobrałem 40GB, nagle patch 7GB, mam nadzieję, że to już koniec xD

Polecam Circle of Nine w AD. Możesz do mnie napisać in game np mailem (klawisz [ ' ] ) do @Radinyn, a cie dodamy.

Polecam Circle of Nine w AD. Możesz do mnie napisać in game np mailem (klawisz [ ' ] ) do @Radinyn, a cie dodamy.

Znaczy, że znajdę u Was low lv graczy i przyjazną atmosferę?:) A jak wiekowo u Was? ( ja 28 )

Circle of Nine jest 16+. Mamy TSa. Są i nowi gracze i starzy Veterani, którzy pomogą. Do tego planuje postawić jakąś social-based gildie mniejszą. (w TESO można mieć 5 gildii)

A robicie jakies oficjalne rekrutacje? Mialbym moze z 2 graczy.

Nie wiem w zasadzie. Wystarczy, że napiszecie do mnie a wyślemy wam zaproszenia.

Ktoś chetny z low lv? :) Nad gildia się zastanowie i zapytam kumpla czy tez zainteresowany.

Ja jak postawie gildie to dam namiary.

Czekam wobec tego.

a ktos kojarzy addon ktory pokazuje npctow z questami? mam jakis quest map ale chyba zbugowany bo w miejscach co wskazuje nie ma questow lub po prostu nie ma npc.

Ja natomiast zapraszam do Lost Heaven gildii w Ebonhearth Pact, średnia wieku jest powyżej 20 roku życia, co do addona to jest to Destinations. W razie pytań zapraszam do mnie w grze @Narivalth. Pozdrawiam. ;)

jak populacja w gildii? nic nie szkodzi ze gram kotkiem? frakcja AD:)

Byłem w 2 gildiach i powiem jedno. Total olewka i przyjmuja jak leci. Wobec tego na razie sie wstrzymuje z szukaniem gildii.

Wystarczy ze znajde 3-4 osoby do gry. Wiec podbijam temat :)

Ja polecam gildie, w której jestem ale to też nie stoi na przeszkodzie ze jestem w gildi a ty nie można razem polatać :D

Pisz w grze do nick Averocker

Ja polecam gildie, w której jestem ale to też nie stoi na przeszkodzie ze jestem w gildi a ty nie można razem polatać 

Pisz w grze do nick Averocker

Wyslalem zapro :)

Byłem w 2 gildiach i powiem jedno. Total olewka i przyjmuja jak leci. Wobec tego na razie sie wstrzymuje z szukaniem gildii. 

Wystarczy ze znajde 3-4 osoby do gry. Wiec podbijam temat 

Gildia, gildii nie równa tak powiem tylko trzeba mądrze szukać i nie tylko brać, ale coś dawać od siebie czymś zainteresować drugą osobę, a na pewno będzie lepiej, znam z autopsji.

@DyingLight Ja jestem jak Ty. Niedawno pisałem na pewnej grupie na Fb, czy są jacyś chętni do wspólnej gry, niestety nic z tego :( W TESO grałem jeszcze w Closed - Becie :) Spodobało mi się, lecz gdy był abonament nie widziało mi się jego płacenie. Kiedy przeszła na B2P kupiłem, stworzyłem postać, wyszedłem i tak już chyba z 3 miesiące nie wchodziłem, bo uważam że W KUPIE SIŁA :D Teraz wszedłem tutaj, i BUM ! :) W końcu ktoś! Tylko pytanie brzmi - czy wciąż aktualne? Chętnie bym od początku całą grę odkrywał :) Odezwij się :) Pozdro!

C9, to gildia bardziej dla weteranów lub osób, które mają już pojęcie o grze (nowym, którzy mają chęci również pomogą się wdrożyć). Gildia, która ceni sobie aktywność na ts (i tam dostaniesz wszystkie odpowiedzi na nurtujące Cię pytania od doświadczonych graczy) minimalizujac aktywność czatu do niezbędnych informacji. C9 kojarzę osobiście z gry AoC jeszce z 2009r (nie, nie byłem ich członkiem w aoc). Tak, należę do tej gildii w ESO. Dla świeżego gracza po stronie AD polecam gildię Husaria (również jestem ich członkiem), nowa gildia po stronie AD, dobrze się rozwijająca. Temat Husarii znajdziesz w dziale gildii.

@DyingLight Ja jestem jak Ty. Niedawno pisałem na pewnej grupie na Fb, czy są jacyś chętni do wspólnej gry, niestety nic z tego  W TESO grałem jeszcze w Closed - Becie  Spodobało mi się, lecz gdy był abonament nie widziało mi się jego płacenie. Kiedy przeszła na B2P kupiłem, stworzyłem postać, wyszedłem i tak już chyba z 3 miesiące nie wchodziłem, bo uważam że W KUPIE SIŁA  Teraz wszedłem tutaj, i BUM !  W końcu ktoś! Tylko pytanie brzmi - czy wciąż aktualne? Chętnie bym od początku całą grę odkrywał  Odezwij się  Pozdro!

Pw poszlo :)

C9, to gildia bardziej dla weteranów lub osób, które mają już pojęcie o grze (nowym, którzy mają chęci również pomogą się wdrożyć). Gildia, która ceni sobie aktywność na ts (i tam dostaniesz wszystkie odpowiedzi na nurtujące Cię pytania od doświadczonych graczy) minimalizujac aktywność czatu do niezbędnych informacji. C9 kojarzę osobiście z gry AoC jeszce z 2009r (nie, nie byłem ich członkiem w aoc). Tak, należę do tej gildii w ESO. Dla świeżego gracza po stronie AD polecam gildię Husaria (również jestem ich członkiem), nowa gildia po stronie AD, dobrze się rozwijająca. Temat Husarii znajdziesz w dziale gildii.

Tez jestem w Husarii. Spoko ludki, ale aktywnosc zbyt niska.

Powoli pogrywam sobie moimi charami. Nawet solo przyjemnie, ale w tle czat Husarii ^^

Siemka,

bupq17x78dk9.jpg

Ostatnio czuję się wypalony jako gracz, praktycznie każde mmo odrzuca mnie od siebie. Z regóły oferują słabą naciąganą fabułę lub słaby content który wystarcza na kilka dni. Szukałem czegoś poważniejszego typu dark fantasy bez wymiotnej cukierkowości od której dostaje bólu głowy ( poważnie boli mnie głowa od oczojeności ). Padło na TESO. Skoro mam grać w grę mmo to przydała by się ekipka lub mała gildia na start. Nie szukam hardcorów co mają siu bziu w głowie i wymagają Bóg wie czego od towarzysza. Szukam przyjaznych ludzi którzy cenią sobie dobra zabawę i lojalność wobec siebie. Docelowo korzystam z Discorda jako komunikatora głosowego.

PS. Aktualnie kończę ściągać grę. 60% i niby 2GB do końca patcha. Najpierw pobrałem 40GB, nagle patch 7GB, mam nadzieję, że to już koniec xD