Witam szukam graczy bądź gildii do wspólnej rozgrywki dopiero zaczynam wiec nie ma zarówno wysokiego lvla ale mogę jeśli to gracz zapewnić tsa do komunikacji jeśli będzie ktoś chętny to zapraszam na pw bądź pod postem
TESO szukam graczy/gildii
Nie rozumiem Cie kolego, wogole. Przyszedles do naszego multigamingu, pogadales z liderem i zalozycielem, wszytsko fajnie bd grac z wami, a nagle po paru dniach wyskakujesz z nowym tematem? Nie wiem czego oczekujesz od ludzi i od gildii wobec tego. Nawet najlepsza gildia w Covenent Daggerfall juz bierze nas na target bo rosniemy w sile, a ty wybrzydzasz. Czujem y sie urazeni.
Po pierwsze same hight lvle nie ma z kim expic tak oferują pomoc ale sam rozumiesz z kims fajniej się expic będzie dlatego temat w którym szczególny nacisk klade na szukanie KOGOS a nie gildii do wspólnego expienia i nie nie wybrzydzam tylko tak jak pisze z reszta u was mało osob gra nie ma nawet do kogo się odezwac sa tylko w niektorych godzinach
W gildii ponad 30 osob i nie ma sie do kogo odezwac? Fakt ludzie wchodza o roznych gozinach bo tak zycie sie weryfikuje. Zas biegac z high lvlem w party to jakis problem? Sa w gildii low lvle ale wystarczy sie wysilic i zapisac do tej gildii aby miec podglad na wsio. TESO jest gra open world i robta co chceta, nie ma tutaj jakis ograniczen i questowc mozna kazdym bez wyjatku.
Witam szukam graczy bądź gildii do wspólnej rozgrywki dopiero zaczynam wiec nie ma zarówno wysokiego lvla ale mogę jeśli to gracz zapewnić tsa do komunikacji jeśli będzie ktoś chętny to zapraszam na pw bądź pod postem