WItam, jako ze jestem nowym graczem tej gry (21 lvl) chcialbym zachecic wszystkich tych nowych jak i doswiadczonych graczy do wspolnej gry. czasu na gre duzo nie mam z powodu pracy, ale wieczorami mozemy cos pograc. czekam na odpowiedzi! Pozdrawiam
TESO - szukam ludzi do wspolnej gry
Podpinam się w temat , jestem nowy 2-3 dni gry dopiero ... posiadam maxymalną absolutnie " 0 " wiedzę o grze , lecz gra się przyjemnie lecąc z fabułą i przy okazji zbierając różne poboczne Q . Gra leci w max detalach , troszkę flora na mapach sztywna ( lubię se czasem przystanąć i rozejrzeć się dookoła ) . lecz nie psuje to zabawy , jest przednia. Też nie za dużo czasu na grę ... praca. Nick in game - Qanta
Pozdrawiam i z nowym rokiem najlepszego wszystkim.
Jakbyście potrzebowali jakichś rad to śmiało dodajcie do znajomych @Mavius17
Nie jestem jakimś ekspertem w TESO, ale troszeczkę w nie grałem. Zaczynam nową postać, bo wracanie dodo starych postaci jakoś mnie nie interesuje, a nie mam za bardzo z kim grać. Nick w grze @Kalewa
Siemka, jeśli szukacie gildii to serdecznie zapraszam do Lost Heaven jesteśmy jedną z najstarszych gildii polskich na serwerze i znamy się na wszelkim contencie ponadto posiadamy Team Speak (wymagany jeśli chcecie do nas dołączyć) oraz miłą ekipę, czegóż więcej chcieć? W razie pytań czy chęci dołączenia zapraszam do mnie w grze @Araxoziz. Pozdrawiam.
WItam, jako ze jestem nowym graczem tej gry (21 lvl) chcialbym zachecic wszystkich tych nowych jak i doswiadczonych graczy do wspolnej gry. czasu na gre duzo nie mam z powodu pracy, ale wieczorami mozemy cos pograc. czekam na odpowiedzi! Pozdrawiam