Szukam ludzi do gildii i wspólnego grania dungeonów itp wklejcie @Alleksander2000 do wyszukiwarki znajomych a mnie znajdziecie. Pozdrawiam. Mam też swojego tsa
TESO szukam ludzi
moze bys napisal po jakiej grasz stronie ?
Dokładnie jak wyżej:)
A ty Bladek po jakiej grasz?
Gram we wszystkich po prostu...
A to nie ma znaczenia w czym się gra
moze bys napisal po jakiej grasz stronie ?
w TESO frakcja nie ma znaczenia na PVE
Dobre sobie że najpierw Gildia powiedzmy szuka pod PvE i nie ma znaczenia frakcja a potem nagle wszyscy wbijają powiedzmy 450 poziom champion i nagle połowa z gildi leci bo nie nadają się do PvP . Od razu piszcie że albo szukacie typowo pod PvP albo tylko do PvE bo po co komuś dupsko zawracać bez potrzeby .
Dobre sobie że najpierw Gildia powiedzmy szuka pod PvE i nie ma znaczenia frakcja a potem nagle wszyscy wbijają powiedzmy 450 poziom champion i nagle połowa z gildi leci bo nie nadają się do PvP . Od razu piszcie że albo szukacie typowo pod PvP albo tylko do PvE bo po co komuś dupsko zawracać bez potrzeby .
Przecież napisał w pierwszym poście że szuka graczy do dungeonów czyli PVE content. Frakcja ma jedynie znaczenie na PVP Cyrodil
Przecież napisał w pierwszym poście że szuka graczy do dungeonów czyli PVE content. Frakcja ma jedynie znaczenie na PVP Cyrodil
Tak a po miesiącu okaże się że szuka pod PvP
@mires500 psssst... z tego co słyszałem w teso nie jesteśmy ograniczeni do jednej gildii wiec nie widzę przeszkód żeby znalazł sobie w przyszłości jakąś pod pvp, a przy okazji nie wiem czy ty trolujesz czy nie ale mam nadzieję że tak bo jeśli nie to widzę że polska edukacja zmierza w naprawdę złym kierunku
Ja sobie zrobiłem chwilową przerwę od eso ale walcie śmiało do @Narivalth, przyjmie was do PL gildii, czat jest troche martwy ale to ze względu na to, że ludzie siedzą na ts.
Szukam ludzi do gildii i wspólnego grania dungeonów itp wklejcie @Alleksander2000 do wyszukiwarki znajomych a mnie znajdziecie. Pozdrawiam. Mam też swojego tsa