Teso trial?

Jest dostępny może gdzieś jakiś klucz na 3 dni lub więcej? Czy żenimum nie wypadło na ten pomysł?

ESO nie ma triala

jak nie grales podczas CBT-OBT, to jedynym wyjsciem jest kupno egzemplarza

Grać grałem. Liczę na to, że coś się zmieniło. Twój news mnie zainteresował. Nawet tzw. "Friend keyow" nie ma?

Gra kosztuje 30 zl a Ty w żebraka się bawisz ? litości...

Gdzie 30 zł? Daj link, to od razu kupię... gra kosztuje około 60 zł. W ciemno nie będę kupował. Dodam parę groszy i paida kupię do wowa. Stąd zebranie.

Na keye.pl masz za 35 zl ale widzę że akurat jest chwilowy brak produktu

klucze zostaly wczoraj wyprzedane, nie tylko na keye, ale na G2A i innych serwisach z kodami

nawet na Allegro ceny oscylowaly wczoraj wokol 40-50 zl, a dzisiaj 60+

Szkoda, że newsa Guru nie było o tym :P. Teraz, to cena raczej w górę pójdzie. Dzięki za info.

nie było? o promocjach ESO pisalem kilka razy

http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Szale%C5%84stwo-WildStar-do-kupienia-za-39-90-z%C5%82otych-chocia%C5%BC-2-tyg-temu-kosztowa%C5%82-70-z%C5%82-ESO-te%C5%BC-ta%C5%84sze-bo-za-35-z%C5%82

http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Promocja-na-Darkfall-a-Do-kupienia-za-30-z%C5%82otych

nawet wczoraj wspomnialem o cenach 40-50 zl, bylo kilka godzin na kupienie tanio

Aha :D, Ok.

W sumie to mogłem zrobić inwestycje w przyszłość. Dzięki.

Nie ma. Znaleziono pliki, które świadczyłyby o tym, że powstaje trial (typowe zwrotu dla konta trial: "niedostępne dla konta trial", "konto trial nie ma dostępu do gildii" itp.). Gra przejdzie na b2p, więc to przekreśla szans na triala, ale moim zdaniem, trochę go opóźni. Na keye rzeczywiście jest tanio, a jak podłączysz kartę (i odłączysz, nic nie pobiera), to nie musisz nawet kupować pre-paida. Problem tylko taki, że towaru nie i nie było go już od dawna. Teraz pewnie się zaopatrzą, ale chyba cen nie podniosą. To by było chamskie...

Tak więc triala nie ma. Jeśli miałbym się jakiegoś spodziewać, to dopiero po przejściu na b2p.

A ja się cieszę, że guru dał znać bo szykowałem się do wykupienia abonamentu na następne dwa miesiące... i tyle z moójej uciechy. Mina mi zrzedła po tym jak uświadomiłem sobie, że B2P w TESO oznacza zalew dzieci i gimnazjalistów (ogółem polactwa). Żeby nikogo nie dyskryminować ze względu na wiek - chodzi mi o poziom umysłowy takich graczy. Jeszcze bardziej niedobrze mi się zrobi jak zacznę czytać te achy i ochy największych hejterów TESO. Prawda jest taka, że większości przeszkadzał abonament. No ale żeby zagrać w dobry produkt trzeba zapłacić. Ja płaciłem min. za brak dostępu do gry dla wszystkich.

Nie rozumiem też jak można szukać Triala w tak taniej grze...

A ja się cieszę, że guru dał znać bo szykowałem się do wykupienia abonamentu na następne dwa miesiące... i tyle z moójej uciechy. Mina mi zrzedła po tym jak uświadomiłem sobie, że B2P w TESO oznacza zalew dzieci i gimnazjalistów (ogółem polactwa). Żeby nikogo nie dyskryminować ze względu na wiek - chodzi mi o poziom umysłowy takich graczy. Jeszcze bardziej niedobrze mi się zrobi jak zacznę czytać te achy i ochy największych hejterów TESO. Prawda jest taka, że większości przeszkadzał abonament. No ale żeby zagrać w dobry produkt trzeba zapłacić. Ja płaciłem min. za brak dostępu do gry dla wszystkich.Nie rozumiem też jak można szukać Triala w tak taniej grze...

Bardzo dobrze napisane, polać mu !

A ja się cieszę, że guru dał znać bo szykowałem się do wykupienia abonamentu na następne dwa miesiące... i tyle z moójej uciechy. Mina mi zrzedła po tym jak uświadomiłem sobie, że B2P w TESO oznacza zalew dzieci i gimnazjalistów (ogółem polactwa). Żeby nikogo nie dyskryminować ze względu na wiek - chodzi mi o poziom umysłowy takich graczy. Jeszcze bardziej niedobrze mi się zrobi jak zacznę czytać te achy i ochy największych hejterów TESO. Prawda jest taka, że większości przeszkadzał abonament. No ale żeby zagrać w dobry produkt trzeba zapłacić. Ja płaciłem min. za brak dostępu do gry dla wszystkich.Nie rozumiem też jak można szukać Triala w tak taniej grze...

Płaciłeś za grę, żeby nie było polactwa? No to współczuję. Jak ja płaciłem za Aiona, czy za Rifta, to płaciłem po to, żeby w niego pograć.

I jak zadajesz takie głupie pytanie, to ci odpowiem - nie żal ci teraz wyjść z domu i wyrzucić z portfela 50 złotych, żeby sobie gdzieś poleciały?

Ja gram obecnie w wowa i mimo, że gra jest płatna to gimba się znajdzie.

Na fabryka kluczy znalazłem za 50 zł i raczej tam kupię. Keye.pl nie planuje obecnie zamawiać eso. Ten system walki jest dobry, pvp jest wymagające jak w np. AoC?

Vampir dobrze napisał.

Zastanawiam się czy z racji przejścia na b2p cena produktu pójdzie w górę.

Płaciłeś za grę, żeby nie było polactwa? No to współczuję. Jak ja płaciłem za Aiona, czy za Rifta, to płaciłem po to, żeby w niego pograć. I jak zadajesz takie głupie pytanie, to ci odpowiem - nie żal ci teraz wyjść z domu i wyrzucić z portfela 50 złotych, żeby sobie gdzieś poleciały?

Płaciłem między innymi za to. A polactwo to stan umysłowy (jak cebulactwo) - nie mylić z Polakami.

@Baal

No to nie płać, będzie mniej buraków. Polaczków w Aionie było na pęczki, a f2p dużo nie zmieniło. W TSW przejście na b2p też dużo nie zmieniło, średnia wieku to dalej jakieś 30 lat. Im łatwiejsza gra, tym więcej debili.

Co do keye, to niestety, ale cena zmieniła się na 55 złoty...

PvP nie skosztowałem zbyt wiele. Biegałem solo po Cyrodiil i było świetnie. Coś jak server PvP w WoW-ie. Czy PvP jest wymagające? No na pewno trzeba myśleć. Moim zdaniem wygrywa ten, kto pierwszy zaatakuje (stun i zjechanie hp do 0), ale właśnie za pomocą mózgu, można to jakoś odwrócić. Oblężeń nie sprawdziłem, ale już samo bieganie solo narobiło mi smaka na te PvP.

@down

OK, jeszcze podkreślę, żeby nikt nie przeoczył. Uderz w stół, a nożyce się odezwą. I kto tu jest polaczkiem?

warn_ico.png
obrażanie innych ~ NS
@BaalNo to nie płać, będzie mniej buraków.

Tak, zacznij mnie teraz obrażać. I to ja jestem burakiem, tak? Zgłoszenie poszło do moderacji.

Co do keye, to niestety, ale cena zmieniła się na 55 złoty...

Jest to jak najbardziej normalne. Nawet bym się nie zdziwił jakby kosztowało 100 złotych. TESO to teraz gorący towar. I do tego jest jego niedobór. Dlaczego na nim nie zarobić skoro płacą?

Jest dostępny może gdzieś jakiś klucz na 3 dni lub więcej? Czy żenimum nie wypadło na ten pomysł?