TESO vs WildStar

Hej.

Otóż posiadam obie, wymienione w tytule gry (tak, kupiłem normalnie TESO) i podobają mi się one... dokładnie tak samo. Czasu w ciągu dnia, wystarcza mi niestety tylko na jedną grę MMORPG, dlatego decyzję w co będę grał, pozostawiam wam :D

Jak mówiłem, lubię te gry w takim samym stopniu, więc zwyczajnie napiszcie mi co według was jest lepsze.

Z góry dziękuję.

Przenoszę, nie ten dział :P Od siebie mogę polecić TESO, tu mnie bardziej fabuła wciągnęła niż w Wildstar.

Oczywiscie , ze TESO....Wildstar to wymarla gra i za niedlugi czas pewnie zamkna servery pomimo tego iz pisza , ze gra ma sie dobrze a jest to nieprawda:) content gry jest malutki i sory ale wystarczy zrobic raz dg by robic go z zaknietemy oczami (Pomijajac raidy)

TESO jest ogromne i naprawde fajne klimatyczne sam zaczalem grac 2 podejscie i gra m isie bardzo dobrze wra z zdziewczyna. do tego niedlugo wielki dodatek b2p oczywiscie.

PS- TESO tez ma wymagajace raidy nie sluchaj ludzi , ktorzy grali w gre meisiac po premierze bo gra wyglda teraz zupelnie inaczej.

PS. zapraszm na stream z TESO

w Wildstar nie grałem, ale w Teso gram i to dużo. Jeżeli uwielbiasz crafting, rozbudowany system rozwoju postaci, uniwersum elder scrolls i lubisz robić questy to teso jest dla ciebie ;)

Lubię WildStar, ale w tym zestawieniu zdecydowanie wygrywa ESO

100% TESO jest po prostu dużo lepsza pod każdym względem.

Hej.

Otóż posiadam obie, wymienione w tytule gry (tak, kupiłem normalnie TESO) i podobają mi się one... dokładnie tak samo. Czasu w ciągu dnia, wystarcza mi niestety tylko na jedną grę MMORPG, dlatego decyzję w co będę grał, pozostawiam wam :D

Jak mówiłem, lubię te gry w takim samym stopniu, więc zwyczajnie napiszcie mi co według was jest lepsze.

Z góry dziękuję.