[TESO] zabawa punktami umiejętności

Witam.

Chciałbym po testować własne buildy w TESO tylko boję się że jak teraz pójdę np. w 2h z ciężkim pancerzem a później zmienię na coś innego to na kolejne zmiany już będzie mi brakowało punktów.

Czy to jest tak że teraz muszę już np. w okolicach 30 lvl mniej więcej decydować jak będzie wyglądała moja postać czy spokojnie mogę zmieniać i co chwilę w co innego dawać punkty? Czy może jest to na tej zasadzie co w TSW że na koniec i tak będę miał wszystko odblokowane?

Witaj,

za złoto w każdej zwyczajnej kaplicy (świątyni) (shrine) możesz zresetować wszystkie pointy, skill, character, morph i champion.

W każdej umiejętności możesz nawet na endgame wbić maksymalny lvl, zresetować punkty i zmienić wszystko, nie licząc rasy i klasy.

Liczę że pomogłem. :)

Tak, dzięki :) Jeszcze troszkę doszperałem w sieci i już wszystko wiem :)

Czołem w razie gdybyś miał pytania odnośnie gry odezwij się do mnie na priv ewentualnie w grze @Narinaga :)

Nie znajduje mi nikogo takiego :/

Witam.

Chciałbym po testować własne buildy w TESO tylko boję się że jak teraz pójdę np. w 2h z ciężkim pancerzem a później zmienię na coś innego to na kolejne zmiany już będzie mi brakowało punktów.

Czy to jest tak że teraz muszę już np. w okolicach 30 lvl mniej więcej decydować jak będzie wyglądała moja postać czy spokojnie mogę zmieniać i co chwilę w co innego dawać punkty? Czy może jest to na tej zasadzie co w TSW że na koniec i tak będę miał wszystko odblokowane?