Jestem ciekaw czy dam rade grać w TESO, a oto mój sprzęt:4 rdzeniowy AMD Phenom 9650 Quad-Core Processor
VideoRam:512 MB
karta graficzna:NVIDIA GeForce 9600 GT
Ram:2gb
Jestem ciekaw czy dam rade grać w TESO, a oto mój sprzęt:4 rdzeniowy AMD Phenom 9650 Quad-Core Processor
Według mnie, nie poleci albo poleci ale z wielkimi lagami
To jest 6 letni sprzęt,także raczej na low tez moze ciąć.
Zadziałać, zadziała tylko nie spodziewaj się za dużo, low i to pewnie z przycinaniem się, ale kto wie ;p
a na adm athlon x64 x2, 1gb ramu, i geforce9500? bo własnie zdybyłem kluczyk i chciałbym pograć , system to win xp:)
Według mnie, nie poleci albo poleci ale z wielkimi lagami
Lagami!? Co lagi mają do tego jaki sprzęt posiada? W gwoli wyjaśnienia:
"Lag – termin stosowany w żargonie informatycznym w odniesieniu do szybkości działania sieciowych programów komputerowych. Termin ten jest używany gdy aplikacja nie reaguje w odpowiedni sposób na przesyłane sygnały sterujące w sieci, przetwarzane przez dużą ilość hostów pośredniczących. W znaczeniu ogólnym słowem tym określa się niepowodzenie w nadążaniu za czymś lub pozostawanie w tyle." ~Wikipedia
a na adm athlon x64 x2, 1gb ramu, i geforce9500? bo własnie zdybyłem kluczyk i chciałbym pograć , system to win xp:)
1GB RAMu, z marszu dyskwalifikuje Twój sprzęt.
Dla leniwych podaje llink z wymaganiami: http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=3734&game=The%20Elder%20Scrolls%20Online
Lagami!? Co lagi mają do tego jaki sprzęt posiada? W gwoli wyjaśnienia:"Lag – termin stosowany w żargonie informatycznym w odniesieniu do szybkości działania sieciowych programów komputerowych. Termin ten jest używany gdy aplikacja nie reaguje w odpowiedni sposób na przesyłane sygnały sterujące w sieci, przetwarzane przez dużą ilość hostów pośredniczących. W znaczeniu ogólnym słowem tym określa się niepowodzenie w nadążaniu za czymś lub pozostawanie w tyle." ~Wikipedia1GB RAMu, z marszu dyskwalifikuje Twój sprzęt.Dla leniwych podaje llink z wymaganiami: http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=3734&game=The%20Elder%20Scrolls%20Online
Z tego co widzę to mi zadziała
Tequ załapałeś się na styk na te minimalne , 9600 jest gorsza od 8800 , nie wiele ale jednak. 2GB ramu boli , jednak uważam ,że i tak będą przycinki. Ale nic nie wiadomo , bethesda dobra optymalizacja więc.