Bo Loor to specjalny rodzynek na tym forum, który wypowiada się w każdym temacie na temat każdej gry (wystarczy poczytać jego długie wypociny w Aionie [gdy gracz po prostu spytał, czy jest sens grać klasą, kiedy wszystkie inne klasy robią to co jego x2 lepiej] czy GW2, które zachodzą niemal ułomną tyradą).
1. "wez i wczuj sie w zabójcę mrocznego bractwa... kiedy ich kryjowka jest najbardziej obleganym budynkiem w otoczeniu 10km kwadratowyc" - hehe. Oczywiście w GW2 nie przeszkadza ci to, jesteś jedynym "zbawcą" Tyrii, który pokonał dwa smoki i ma ubić kolejne, a tak naprawdę wszyscy, którzy wokół ciebie biegają, zrobili to samo, a następni jeszcze zrobią. Tak działa gra MMO, jeśli masz z tym problem, to albo znajdź sobie multiplayera z max 10 graczami na serwerze, albo odpuść sobie gry MMO.
2. "Po za tym mamy tutaj lekki miks TES i klasycznego mmo - mamy tanka, heala, łotra i maga" Nie mamy żadnego tanka, nie mamy żadnego healera. Mamy klasę templariusza, dragon knighta, nightblade'a, sorcerera. Tankiem może być każdy, tak samo jak i healerem i DPS-em. Dragon knight może w ogóle nie ruszać broni i przerzucić się na desto staffa, bo jestem z jednym z najlepszych DPS-ów pod ogień. Sorcerer to dobry off tank, a w rękach ogarniętego gracza i niezły tank, bo ma dużo skilli, które pomagają mu w migrowaniu obrażeń. Tak się składa, że minionów w ogóle się nie przyzywa, bo zużywasz za dużo magii tylko po to, by pet padł na hita od bossa.
3. "ot, mozesz sobie zwiedzic swiat znany z różnych części serii - daggerfalla, morrowinda" - ot, nie. W Daggerfalla nie grałem, bo to nie moja epoka (a ty to nawet nie wiem, czy jeszcze byłeś na świecie w czasach Morrowinda), ale lokacji z Morrowinda nie ma w TESO. Vvardenfell jest niedostępne (znaleziono pliki z mapą i domami dla graczy, ale ZM nic nie wspomniało o następnych aktualizacjach w tym kierunku), tereny z Obliviona są w większości w Cyrodiil (miasto niedostępne bez DLC, w dodatku to nie jest TE miasto w Obliviona, bo akcja dzieje się lata przed pierwszym Septimem), Kvatch i Anvil są tylko z DLC, jedynie Skyrim jest w grze bardziej pokazany.
4. " jesli nie zalezy ci na fabule i wczuciu w postac " TESO to jedna z najlepszych gier dla graczy RP.