Teso

Mocno zastanawiam się nad kupnem, ale nie mogę się doczytać nigdzie na internetach. Mianowicie jak wygląda PvP, czy jest zbalansowane? Czy w ogóle ktoś w to jeszcze gra i wchodząc do gry nie poczuję wszechogarniającej pustki? Tu pytanie czysto ogólne - czy jako gracz WoWa z trochę dużym stażem znajdę w tej grze odskocznię - o ile oczywiście PvP jest chociaż trochę zbalansowane, nie jak w WoWie. Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi, nawet najkrótsza się przyda.

Kupilem teso tydzien temu z okazji niskiej ceny i jestem mile zaskoczony.

Spodziewałem się pustek i ogólem ch*jowej gry po tym co pisał internet ale jestem mile zaskoczony. W pvp nie moge Ci pomóc bo grałem tylko chwile, ale ma większy rozmach niż to, które pamięam z wowa.

Natomiast odskocznią na pewno będzie sama mechanika walki którą obecnie jestem zauroczony.

warn_ico.png
Wulgaryzm ~ NS

Żeby nie tworzyć nowego tematu, chciałbym się zapytać, jak ESO ewoluował od czasu premiery? Ktoś z grających mógłby się wypowiedzieć? Chodzi mi przede wszystkim o prawdziwy content (mapy/dungeony oraz ogólnie pojęty endgame w obecnej formie), a nie o nowe skiny jak w innych grach.

Osobiscie gram od zeszlego tygodnia wiec jeszcze kawałek czasu do endgame,ale na razie gra mi się bardzo dobrze ludzi jest sporo.

Gra ewoluowała i robi to cały czas. Nie rozumiem hejtu na nią szczerze mówiąc, twórcy co chwile wrzucają na kanał Youtube filmki ponad godzinne na temat prac związanych, uptade itd itp. Jest to zupełnie inna gra niż podczas premiery, bo akurat wtedy to było kiepskie gówno. Jak dla mnie gra jest mega i gra się mega przyjemnie. Pvp? samemu bez zgranej ekipy to bęcki będziesz zbierać. Podobno w grze jedyny sensowny build to mana czyli light sety. Akurat jak dla mnie nie słuchaj takich plot, bo dobry build stamina też daje rade :)

Mocno zastanawiam się nad kupnem, ale nie mogę się doczytać nigdzie na internetach. Mianowicie jak wygląda PvP, czy jest zbalansowane? Czy w ogóle ktoś w to jeszcze gra i wchodząc do gry nie poczuję wszechogarniającej pustki? Tu pytanie czysto ogólne - czy jako gracz WoWa z trochę dużym stażem znajdę w tej grze odskocznię - o ile oczywiście PvP jest chociaż trochę zbalansowane, nie jak w WoWie. Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi, nawet najkrótsza się przyda.