Texture pack, mody Minecraft

Witam, szukam ciekawych txt packow i modow do gry minecrafta. Szukam takich zeby zmienialy one wyglad na fajny, w miare mily dla oka. Mody moge byc takie jak minecolony. I jakby ktos mogl napisac instrukcje, byloby najsl;]

Tekstury: JohnSmith, Misa's Realistic, GoodMorning Craft, Adventure Time Craft

Mody: Aether Mod, ClaySoldiers Mod, MoreCreatures, TooManyItems (wszyściutko znajdziesz po wpisaniu w google)

Tylko nie chodzi mi o lepszy pierwszy tylko o jakis ladny, bardzo ladny zeby byl stol

i te inne rzeczy krzeselka, taki prawdziwy mod

http://painterlypack.net/ /emoticons/nowe_wink.png" alt=";)" srcset="/emoticons/wink@2x.png 2x" width="20" height="20"> takiego moda:)

Podałem mody i teksture packi, które dla mnie są ładne i ciekawe (szczególnie podpadł mi john smith).

Witam, szukam ciekawych txt packow i modow do gry minecrafta. Szukam takich zeby zmienialy one wyglad na fajny, w miare mily dla oka. Mody moge byc takie jak minecolony. I jakby ktos mogl napisac instrukcje, byloby najsl;]

To sobie koleś, poszukaj. Tutaj masz ich od pyty: Texture Packs.

Mody:

Water Shader (Woda wygląda naprawdę niesamowicie)

GLSL Shader (Dodaje rozmycie/blur, lepsze kolory, bump-mapping. Oryginalny autor tego genialnego moda niestety zawiesił projekt ale w temacie inni użytkownicy reaktywowali moda. Prawdopodobnie (jeszcze) nie działa razem z wcześniejszym modem - Water Shader.)

Tale Of Kingdoms (dodaje Miasta-Gildie do których możemy się przyłączyć wykonując questy, robić zakupy, najmować rycerzy aż w końcu sami zostaniemy królem i wybudujemy własne Imperium.)

Millenare (dodaje niezależne wioski do naszego świata wraz z NPC, wioski rozbudowują się samemu ale możemy im pomóc handlując niepotrzebnymi (dla nas) minerałami.)

MAtmos (mój ulubiony mod, nie wyobrażam sobie grania w Minecrafta bez niego, wiele użytkowników prosi Notch'a by został dodany do gry oficjalnie. Jak działa? Podkręć głośniki i przejdź się po swoim świecie.)

Miłego "Nołajfienia".

Ja szukam jedynie na inny wyglad lozka etc na odcien jasny zeby byly txt np mebli...

@NoobGod Mógłbyś mi pomóc z instalacją The Tale of Kingdoms? Instaluję tak jak powinienem, a tu black screen. Próbowałem już wszystkiego i nic.

Nadal poszukuje texture packa zeby byly meble..

@EvilGirl

Jeśli o meble chodzi to:

Z texture packów polecam Sphax PureBDcraft (Jasny, ostry, komiksowy styl)

A z modów to Fancypack (dodaje pełno nowych mebli jak np. stoły, krzesła etc.)