A ja chcę się pożalić na moderatora o nicku Might Tay. Ogólnie - co widać po ilości moich postów jestem nowy na tym forum. Niechcący dodałem jeden post pod drugim, jednak nie znalazłem opcji "usuń" poczas edycji posta, więc postanowiłem załatwic sprawe Bumpem. To było wczoraj. Dziś zauważyłem, że dostałem punkt karny. Napisałem wiadomość do owego moderatora -
Witam i pozdrawiam. Dostałem jeden punkt ostrzezenia za tego bumpa, w sumie to niechcący dodałem post pod postem i nie mogłem znaleźć opcji usuń, więc starałem sobie tak poradzić. Teraz pytanie, o co chodzi z tym odświeżaniem? To znaczy, że mogę stosowac taką technikę bumpów tylko, że co 72 h, tak?
w odpowiedzi dostałem to coś -
Nie, to nie było niechcący. Jeżeli by to było niechcący, zgłosiłbyś to nam, wtedy by nie było problemu. Natomiast to jest ewidentne złamanie regulaminu. A wyjaśnienie jest bardzo proste - pod jednym swoim postem masz prawo napisać drugi dopiero po upłynięciu 72h. Pozdrawiam.
... ogólnie już nie lubię tego moderatora i uważam, że zwłaszcza do nowych osób tak się pisać nie powinno. Nie lubię jak ktoś mi wmawia, że coś zrobiłem chcący, jeżeli zrobiłem to niechcący.