Witam mam pytanie co warto grac team fortressa czy loadouta?

Obie gry są warte swojej uwagi, każda reprezentuje inny styl gry, grając w TF i Loadouta osobiście. To mogę szczerze powiedzieć że jeżeli chcesz coś bardziej krwawego to Wybierz 2 opcje.
Obie gry są darmowe, masz YT i gameplaye, więc...
Ja gram w TF"a, fajniej się strzela z broni...
TF jest przereklamowany, Loadout krwawy i śmiechawski. Obie gry są f2p, pooglądaj filmiki, pograj w jedno i w drugie. Twój wybór.
Mam problem z Loadoutem ponieważ bardzo żadko znajduje mi jakiś server do gry. Też tak macie?
Pytania typu w co bardziej opłaca się zagrać nie mają najmniejszego sensu, więc rusz się ściągnij i sam sprawdź, ewentualnie na tubie obejrzyj.
Powiem tak, Loadout to gra gdzie pojęcie p2w nie istnieje ale customizacja postaci jest ograniczona do zera. TF2 za to posiada pełną customizacje ale żeby zdobyć itemki trzeba pograć masę czasu. Loadout jest krwawy, skillowy ale ograniczony customizacyjnie. TF za to jest z pełną customizacją , masa klas i według mnie większą liczbą możliwości ale trzeba w nim posiedzieć. Twój wybór.
TF2- Masa modów do grania, możliwość zarobku, setki broni, 9 specyficznych klas, eventy, spore dodatki, wielkie commiunity.
Loadout- Dynamika, customizacja broni- niektóre dodatki do broni są op i możesz zabijać ludzi bez wysiłku.
Sam zdecyduj.
jak na razie to czekałem 10 minut żeby wejść do gry w loadout i sie nie doczekałem...
@edit: no ok pograłem teraz chwile i jest pare rzeczy.. TF ma więcej klas i nie ma takich klonów tak jak w loadout za to grafika jest wiele lepsza niż w tf
Teraz Loadout sie troche ustabilizował i nie ma problemu ze znalezieniem gry. jedyne co mi nie leży to to że za customizacje postaci ( wygląd trzeba bulić) ma szczęście customizacja broni jest całkowicie za walute zdobywaną za jakieś walki