TF2 - Klan

Witam... tak jak w temacie szukam milego,pomocnego klanu,ktory pomoze poczatkujacemu.Mam Ts3,vt i inne jakies bajery jak beda potrzebne.

Rozwiniesz skrót tf2 ?

Rozwiniesz skrót tf2 ?

Team Fortress 2

Tak do gry Team Fortress 2,nadal szukam klanu

Również szukam klanu lub grupy osób grających w TF2 :)

@up

Jak chcesz mozemy pograc narazie we 2 ;] moze jakas grupka sie znajdzie... a potem moze klan :D pisz na GG: 9368076 (na niewidoku siedze) lub tutaj to mozemy cos zagrac :)

U mnie w grupie gramy w tf-a . Narazie mała grupka tylko 4 osoby , ale zapraszam http://steamcommunity.com/groups/DrZoidbergWhoop

4 osoby to i tak dobrze to juz bedzie nas 6sciu ;]

Ja też chętnie zagram, to już nas 7 :D

Chyba znowu ściągnę. :D Jak coś to gadu ;>

Ja też mogę pograć, ostatnio sobie odpuściłem, samemu mi się nie chciało grać ;d

Fajnie by było jakby osoby ktore chcialy by grac dolaczyly by do mojej grupy albo dodaly mnie do znajomych , po prostu bedzie latwiej sie zgadac jesli bedziemy mieli grac. Wiec link do grupy podalem wczesniej a to moj nick na steamie Patrolix .

Ok, więc każdy kto chce z nami grać niech dołączy się do grupy Ramzesa.

Ramzes mozesz wyslac mi zaproszenie do grupy ? bo to brata steam i nie znam jego hasla na stronie steama,bo wyjechal to by mi powiedzial, moj nick to CzaR lub pakit0

najlepiej jakbys mnie dodał do znajomych bo jest wielu CzaRów a pakit0 nie znalazlem

no dobra wyslalem ci zaproszenie

Jaki ty masz ten nick na steamie , bo cos nie widze inva ?

CzaR

Dołączyłem do grupy. Nick SoKoL :) Jak ktoś chętny na gra i ogarnie jakieś VT /TS to pisać na steam :)

To wszystko git , tylko Pakit niech da serw na ts lub vent i mamy tezm ;p