Thang Global-kilka pytań

Witam

Z WW grą spoykam się pierwszy raz, i mam kilka pytań:

Jaki jest najlepszy Build dla maga?

Jak isę robi skille, czy u jakiegoś NPC`ka?

Czy ktoś z formowiczów gra?

Czy jest PL gildia?

I jakie jest wasze zdanie o grze czy jest godna polecenia, czy warto w nią zagrać teraz, jak nigdy wczesniej nie grałęm, proszę o wypisanie, zalet i wad gry.

Z góry dzięki... ^^

Witam

Mam pytanie, gram Magiem 28 lvl i staty daje w INT i Sense, czy DB robie czy nie, i czy mam grać od nowa?

Dla maga najlepiej dawać full int dla rianki i woja trzeba dawać full KI, reset jest na 49/99/(i podobno na 129) , HP i MP zostało zwiększone i teraz na 120lv posiada się około 400HP i 700MP , celność daje Maska czyli tak zwany overpowering im większy + maski tym ma się mniej missów a więcej missów mają mooby, w sumie można mieć 4 zakładki na poty które odblokowują się na 20lv (2 zakładka) , 80lv (3 zakładka) i 120lv (4 zakładka), reszte najlepiej przeczytać w poradniku którego link jest wyżej podany...

Ile razy ci trzeba powtarzać że jak nie grasz to nic niewiesz , pozmieniało się dużo rzeczy , i gram czasami magiem na full int i mam kosmiczny atak kolo 1700 na arasy z mao setem +7 i dot2 +0 dla maga + super combo ale ringi 5% ...

aaaa bo mag służy do tankowania , nie wiem czy wiesz ale int też daje defa ... zacznij grać a potem się wypowiadaj , bo trochę się pozmieniało ... koleżka bez dot2 i super na 120lv miał podobny atak z full int ja ten atak mam na 104lv , max def mam z ringami 15% około 470 , a jakbym zrobił full ki to bym miał z 550 z tymi ringami i combem ale atak mniej niż 1000 , więc latanie samemu i bicie w ruinach jest stratą czasu , bo mag jest sporo wolniejszy od rianki i woja i dlatego magiem wali się full int żeby mieć wyjebany atak i pomagać w party , a nie samemu lecieć ........

na sworda bez aoe najlepszy jest zentajan , a z nowych to Dark magic (jest obszarowy , ma 100 aoe , mało ale da rade), dropi go serpentince i kosztuje do 10m Lv1 , gorzej z rianką bo skill obszarowy na dagger kosztuje około 100m lv1 i też ma tylko 100 aoe czyli mało ale więcej nie potrzeba , i niestety na tar wchodzi oko pająka które teraz kosztuje około 60m , ale polecam sworda czy daggera bo szybciej się all ubije .

Do Queenajin na tar trzeba oko więc się go nie zrobi , a bicie dartami jest wolne , lepiej dagger i hiyat szybko ,fajnie i przyjemnie , a dot2 darty tar kosztuja okolo 180m teraz a czasami nawet mniej bo nikt niechce ich kupić, dlatego szkoda kasy na nie , lepiej zainwestować w dagger i wytrenować hiyat L9 i zrobić na tar , bo obszarowonie ma sensu bić ...

U Rian są tańsze doty2 to zamiast tego Lv1 za ok. 100m można by kupić już na TAR Queenajin. Wartość tego Maseukeu na Tar to pewnie ok. 500m a za to można by kupić rzutke dot2(tar) kosztuje ok. 350m plus skill Queenajin na TAR ok. 50m to razem daje ok. 400m. Jeżeli cenowo można zaoszczędzić ok. 100m to tak lepiej zrobić.Zawsze jak się zniszczy jedna broń będziemy mogli drugą uderzać i wydaje mi się, że Queenajin na TAR jest lepszy. A grając od początku to skąd taki noobek weźmie w ogóle kasę na czary. To już lepiej żeby bił tym Queenajin i sam go zrobił na tar.A u woja ten nowy skill trochę nie potrzebny, bo i tak jest Samakan, który ma większy zasięg, atak i jest tańszy(minus więcej many zabiera i expa trzeba more).

Bela pamiętasz mnie?

Graliśmy trochę na początku.

do daggera starczy hiyat , ten co jest u npc , latwo i tanio można go zrobić , i szybciej sie bedzie bilo lv niz dartami , a zrobienie dot2 +0 to okolo 70m

Witam

Z WW grą spoykam się pierwszy raz, i mam kilka pytań:

Jaki jest najlepszy Build dla maga?

Jak isę robi skille, czy u jakiegoś NPC`ka?

Czy ktoś z formowiczów gra?

Czy jest PL gildia?

I jakie jest wasze zdanie o grze czy jest godna polecenia, czy warto w nią zagrać teraz, jak nigdy wczesniej nie grałęm, proszę o wypisanie, zalet i wad gry.

Z góry dzięki... ^^