Thang Global Online

Witam

Pamiętam jeszcze jak czytałem na forach, wybowiedzi graczy, cytuję: "Thang to była najlepsza gra..." ^^

I myśle że są jeszcze forumowicze którzy z chęcią by wrócili do gry, bądź tacy co jeszcze nigdy nie grali, a chcieli by sprubować...

Ja osobiście gram pierwszy raz, i szukam ekipy.

Proszę o pisanie pod tematem bądź w grze pod nickiem Riskay, server jest jeden ale do wyboru mamy 4 kanały, ja gram zawsze na tym drugim od góry...

Ps Pszepraszam za jakie kolwiek błedy, ale nie wiem czemu moja przeglądarka [Mozilla Firefox] nie wykrywa błędów !!! ^^

Mogę zagrać grałem w 2007-2008.

Ale teraz nie wiem od czego zacząć :P

Ja też gram, nick Choszczyk! :)

Witam

LaLaNaBlaNaLaLa nie zniechecaj już ludzi do gry , gra kilkunastu polaków , jest Polska gildia, zawsze możemu pomóc nowym graczom , niestety nie ma żadnych hascków do gry narazie , ale można się przyzwyczaić.

Ok to jak coś to ja już mam 20 lv Maga... ^^

Jakby ktoś chciał razem poexpić !!!

Może ktoś oświecić z tą grą. dużo questów, waga instalki, czy długo się bije levele, i czy drogi IS

Questów nie ma narazie , ale mają być , lv do 120 można łatwo wbić i Item shop tez nie jest zbyt drogi ale trzeba płacić w $

mógłby ktoś mi podać stronke skąd mogę ściągnąć tą gierkę ? chętnie bym w nią zagrał.

http://thang-global.com/

Na przyszłość wystarczy wpisać nazwę gry w google.pl i sama strona wyskoczy

Oj pamiętam ten tytuł :D Był to jeden z pierwszych, gdy zaczynałem wgłębiać się w mmo. Wspominam te czasy bardzo dobrze pomimo biegających haxów i graniu solo. Ach te młodzieńcze lata, gdzie nie liczyła się żadna ekipa tylko lv, lv, lv i enchantowane eq :P

Jest w Thangu jakiś łucznik, sztyleciarz ?

Kenhoa(wojownik) może mieć łuk , ale nikt nim nie gra bo jest starsznie wolny i nie przydatny , a Rianka(wojowniczka)

ma dagger (sztylet) i jest to najlepsza dla rianki broń.

A gdzie ten skill mona dostane o którym mówisz dla łucznika?

Tak to jest jak ktoś nie gra a się wypowiada , miecz + zentajan to jest najszybasz broń i każdy ci to powie , teraz tylko mieczem grają bo dużo szybciej się wszystko bije mimo ze się ma mniejsze dmg , więc przestań pier**lić bela głupoty jak nie grasz od roku bo ci znikneły all skradzione itemki ...

Widzisz dodali też nowe skille na sworda i one też są obszarowe i szybsze niż łuk , a tak pozatym to swordem pojedynczo szybciej uj***e arasy niz łukiem po kilka, bo trzeba je jeszcze ustawić odpowiednio i dużo potów schodzi , więc dla woja najlepszy jest sword potem boomer i na koncu łuk , dla rianki jest to dagger( tez ma skill obszarowy ) potem darty i nang , dla maga bronie sa rowne.

Siemano :P

Gracie jeszcze w Thanga? Jakis aktualny przewodnik do sciagniecia albo do przeczytania by sie przydal ;)

Albo krotka wypowiedz jak staty rozdawac czarodziejka i tym kolesiem z bumerangiem xDD

Gdzie na jakich poziomach najlepiej expic ;)

Pozdrawiam graczy :)

Witam. Chciałem wam zaprezentować prowizoryczny interfejs(z 10% danymi) do gry Thang Global 2, skoro obecny Thang nie działa/nie istnieje. Interfejs(dokument) jest w formacie „xlsx” i do jego prawidłowego otwarcia(działania) wystarczy program Microsoft Office Excel. Thang Global 2 na początku powstawania był inspirowany inną grą, lecz zaraz potem Thangiem a później to już wieloma innymi grami(np. Morrowindem), z których pozyskiwane były wyłącznie najlepsze patenty. Zatem Thang Global 2 będzie 10 razy bardziej rozbudowany od pierwszej wersji. Tempo pracy nad Thangiem 2 jest bardzo wolne i obecnie premierę przewiduje się najwcześniej w 2033 roku. Ale już dziś możemy poznać w 10% jego system :D

10% Interfejs do Thang Global 2: http://www39.zippysh...88122/file.html

Thang Global 2 Startuje:

Witam

Pamiętam jeszcze jak czytałem na forach, wybowiedzi graczy, cytuję: "Thang to była najlepsza gra..." ^^

I myśle że są jeszcze forumowicze którzy z chęcią by wrócili do gry, bądź tacy co jeszcze nigdy nie grali, a chcieli by sprubować...

Ja osobiście gram pierwszy raz, i szukam ekipy.

Proszę o pisanie pod tematem bądź w grze pod nickiem Riskay, server jest jeden ale do wyboru mamy 4 kanały, ja gram zawsze na tym drugim od góry...

Ps Pszepraszam za jakie kolwiek błedy, ale nie wiem czemu moja przeglądarka [Mozilla Firefox] nie wykrywa błędów !!! ^^