@dzikitaki Tak gra skierowana do osób które lubią stare gry typu Mu online, ino że tutaj bardziej rozbudowany system ulepszania przedmiotów (+1 do +12) w ktorym jest masa przedmiotów potrzebna do ulepszenia + Hiringi (kule z różnym %) które mogą spróbować uratować przedmiot jeśli kowal nie da rady(a często nie daje rady). Ogólnie ryzyko fajnie się czuje im dalej jesteśmy np. ostatnio ulepszalem przedmiot (obecnie przedostania broń) na +8 i mi się zjebal gdzie to jest dużo godzin straconych. Ogólnie 1/6 mi się zjebało tych broni od 160lvlu to i tak jestem zadowolony.
Filmy na YT przedstawiają grafikę taka jaka jest obecnie. Grafiką z nowym klientem raczej zostanie poprawiona detale, także dużo się nie bedzie różnić nawet w przyszłości. Przede wszystkim chodzi o łatwiejsze dodawanie nowych przedmiotów do gry.
Kluczowe elementy w grze których nie ma w innych grach tego typu to:
Rozbudowane ulepszanie (ostatnio bardzo ułatwione od 1 do 90lvlu więcej %) . Łatwo rozpoznawalne elementy uzbrojenia i ich siła dzięki innym kolorom dla danego polepszenia np. +11 zielony (kolegi postać z moim pożyczonym setem).
Czary które expimy np. 1tys uderzeń trafionych na kolejny poziom (max 10/9lvl) i każdy czar nie jest na stałe przypisane do postaci także możemy sobie je sprzedawać / wymieniać / pożyczać
Zostało dodane do gry rochę misji (szukają kolejnej osoby która będzie kontynuować pracę z tym związane)
Ja gram ciągle FTP pewnie gdybym na początku lekko zainwestował kasy albo poświęcił więcej czasu grze byłoby dużo łatwiej. Przedmiot płatne tak samo są do zdobycia za dien (waluta gry) / przedmioty dla darmowego gracza. Jedyna różnica jak ktoś kupi VIP dodatkowe miejsce w magazynie + znikoma ilość większego expa