Thang Online

Pamiętacie starego Thang Online?

Gra nie była jakaś rewelacyjna i rozbudowana, chociaż miała sporo innowacyjnych pomysłów, co przypadło mi do gustu. Sama gra też była całkiem przyjemna. Później przestała istnieć. Panowie od Jaca Entertainment Inc widząc jak bardzo dochody dzisiaj jest rynek gier mmorpg, doszli chyba do wniosku, że szkoda aby nie byli na nim obecni i postanowili przywrócić do życia swój projekt. Start Thang Online jest planowany na początek 2011, więc może to być całkiem niedługo. Najprawdopodobniej będzie to koniec lutego lub początek marca.

Tymczasowa, aczkolwiek oficjalna, strona gry: http://thangglobal.webs.com/

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak tak tak tak tak!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Moja 1 gra mmo !

Ale się ciesze dzięki za to info!

Pamiętam jak można było zbugować eq na wyższy lvl żeby założyć je na mniejszym B)

Dla mnie to lepsze niż beta mythosa:D

Ale urwałem :D Widzę, już newsa na stronie głównej i kilka osób naprawdę zainteresowanych grą. Ja też sie nie mogę doczekać, bo kiedyś prowadziłem nawet polską stronę thanga. Byłem założycielem, a później przejął ją inny ziomek (o nicku pavbi z tego co pamiętam) :)

Trochę więcej info:

1) Gra ma wystartować po uruchomieniu strony oficjalnej - nie tymczasowej. Jej uruchomienie planowane jest na koniec stycznia/początek lutego (dokładnie 28 stycznia, ale strona ma być na podstawie koreańskiej, przetłumaczonej i wszystko zależy od współpracy z koreą), więc jak napisałem w pierwszym poście uruchomienie gry pewnie początek marca. Uruchomienie oficjalnej strony zapewne będzie wiązało się z kampanią marketingową i zwiększaniem zainteresowania, a dopiero później uruchomią serwery gry. Oficjalna strona jest już prawie gotowa.

2) Twórcy mają zebraną listę bugów w grze i cały czas je naprawiają (po rejestracji na forum można samemu napisać co było w grze złe i co warto poprawić)

3) Mają już serwerownie do gry, ale ze względu na wysokie ceny usługi, będą rozglądali się za innym dostawcą usług.

4) Beta gry najprawdopodobniej będzie na serwerze w Londynie pod tym adresem: 92.48.118.84 Możecie sobie zpingować i zobaczyć jakość połączenia :)

Po testach innych osób wyniki wyglądają tak:

Holandia: 16 ms,

Bośnia i Hercegowina: 50 ms,

Kanada: 180 ms :)

Jak pojawi się więcej informacji, to postaram się tutaj naskrobać.

Pamiętacie starego Thang Online?

Gra nie była jakaś rewelacyjna i rozbudowana, chociaż miała sporo innowacyjnych pomysłów, co przypadło mi do gustu. Sama gra też była całkiem przyjemna. Później przestała istnieć. Panowie od Jaca Entertainment Inc widząc jak bardzo dochody dzisiaj jest rynek gier mmorpg, doszli chyba do wniosku, że szkoda aby nie byli na nim obecni i postanowili przywrócić do życia swój projekt. Start Thang Online jest planowany na początek 2011, więc może to być całkiem niedługo. Najprawdopodobniej będzie to koniec lutego lub początek marca.

Tymczasowa, aczkolwiek oficjalna, strona gry: http://thangglobal.webs.com/