Ale urwałem
Widzę, już newsa na stronie głównej i kilka osób naprawdę zainteresowanych grą. Ja też sie nie mogę doczekać, bo kiedyś prowadziłem nawet polską stronę thanga. Byłem założycielem, a później przejął ją inny ziomek (o nicku pavbi z tego co pamiętam) ![:)]()
Trochę więcej info:
1) Gra ma wystartować po uruchomieniu strony oficjalnej - nie tymczasowej. Jej uruchomienie planowane jest na koniec stycznia/początek lutego (dokładnie 28 stycznia, ale strona ma być na podstawie koreańskiej, przetłumaczonej i wszystko zależy od współpracy z koreą), więc jak napisałem w pierwszym poście uruchomienie gry pewnie początek marca. Uruchomienie oficjalnej strony zapewne będzie wiązało się z kampanią marketingową i zwiększaniem zainteresowania, a dopiero później uruchomią serwery gry. Oficjalna strona jest już prawie gotowa.
2) Twórcy mają zebraną listę bugów w grze i cały czas je naprawiają (po rejestracji na forum można samemu napisać co było w grze złe i co warto poprawić)
3) Mają już serwerownie do gry, ale ze względu na wysokie ceny usługi, będą rozglądali się za innym dostawcą usług.
4) Beta gry najprawdopodobniej będzie na serwerze w Londynie pod tym adresem: 92.48.118.84 Możecie sobie zpingować i zobaczyć jakość połączenia ![:)]()
Po testach innych osób wyniki wyglądają tak:
Holandia: 16 ms,
Bośnia i Hercegowina: 50 ms,
Kanada: 180 ms ![:)]()
Jak pojawi się więcej informacji, to postaram się tutaj naskrobać.