Thang Online

Thang Online jest grą MMORPG podobną do MU Online, aczkolwiek bardziej rozbudowaną graficznie. Ma sporo nowych, ciekawych rozwiązań. W grze do wyboru mamy 3 postaci - w każdej z nich możemy wybrać 3 różne drogi rozwoju. Skille postaci razem z nią "zdobywają" doświadczenie. Dochodząc do pewnej granicy zwiększają swój poziom i dzięki temu oferowane przez nie umiejętności (np. silniejszy atak itp.) mają większą wartość.bieramy coraz to lepszy ekwipunek i zabijamy tuziny potworów. Wiadomo czym wyższy level tym lepiej,a jak już mamy odpowiedni poziom (czyt. dość wysoki) to sobie później kozaczymy na leprzych mobkach :P. Gra nie wpadła mi w oko, ale może Wam sie spodoba :]. Zachęcam do żucenia okiem i zapoznania się z samą grą :D.

WYMAGANIA

Minimalne:

CPU: Pentium 3 800Mhz

MB RAM: 256MB

HDD: 230 MB

DirectX 9.0

Zalecane:

CPU: Pentium 4 1.4Ghz

MB RAM: 512MB

Link do Oficialnej Strony : http://thang.ongameport.com/

Ja uważam że ta gra jest super i polecam ją wszytkim, bo mnie się bardzo podobała ale niema gry idealnej, bo Thang ma też swoje wady po długim graniu zaczyna się nudzić i ciągnąć i to mnie w niej dobija :evil: !!!

To, że gra zaczyna po jakimś czasie nużyć i już nie przyciąga tak jak na początku to niestety największa wada MMORPGów. Drugą wadą jest ich liniowość i niestety dość nieciekawa fabuła (za wyjątkiem kilku gier) i nudne, nieciekawe questy (np. MU Online, tam jest chyba jeden quest na całą gra -.-). Jak na razie pod względem fabularnym wygrywa w moim mniemaniu Cabal, natomiast pod względem ciekawych questów Tibia (sam fanem tej gry nie jestem, jedyna rzecz, która mnie w tej grze urzekła to właśnie tajemnice i questy, które sami musimy znajdować [jak w Gothicu]). A teraz co do samego Thanga. Nie wiem czy nuży, bo nie grałem, ale sądząc po screenach grafika nie zachwyca. To z kolei jest największą wadą grafiki trójwymiarowe - to co dziś wydaje się piękne jutro będzie paskudne. Dlatego ja jestem fanem grafiki dwuwymiarowej.

Nie popieram twojego słowa, bo po pierwsze to grafa 3D jest lepsza niż 2D a, po drugie jak można być takim fanem tibi z powodu tylko questów!Ale z jednym moge się z tobą zgodzić, a mianowicie w tym że w Gothicu są fajn0e questy ale bym ich nie porównał do questów w tibi!

Po pierwsze- jesteś trochę nie w temacie z mu bo wyszły nowe wersje i są 2 questy :mrgreen: (ale gra czy i tak jest denna !!!)

Po drugie- Thang Online był, jest , i będzie denno grą!!

gierka jest wypasiona kiedys tez gralem i dosc dlugo polecam napreade :mrgreen:

Po nabiciu 40levelu w thangu gra zaczeła mi sie cholernie nudzić niepodoba mi sie tez pomysł żeby cie ktoś levelował musisz mieć maxymalnie level mniejszy o 24 jak masz mniejszy o 25 to już nie morze :/

(Replace this first paragraph with a brief description of your new category. This guidance will appear in the category selection area, so try to keep it below 200 characters. Until you edit this description or create topics, this category won’t appear on the categories page.)

Use the following paragraphs for a longer description, or to establish category guidelines or rules:

• Why should people use this category? What is it for?

• How exactly is this different than the other categories we already have?

• What should topics in this category generally contain?

• Do we need this category? Can we merge with another category, or subcategory?

Thang Online jest grą MMORPG podobną do MU Online, aczkolwiek bardziej rozbudowaną graficznie. Ma sporo nowych, ciekawych rozwiązań. W grze do wyboru mamy 3 postaci - w każdej z nich możemy wybrać 3 różne drogi rozwoju. Skille postaci razem z nią "zdobywają" doświadczenie. Dochodząc do pewnej granicy zwiększają swój poziom i dzięki temu oferowane przez nie umiejętności (np. silniejszy atak itp.) mają większą wartość.bieramy coraz to lepszy ekwipunek i zabijamy tuziny potworów. Wiadomo czym wyższy level tym lepiej,a jak już mamy odpowiedni poziom (czyt. dość wysoki) to sobie później kozaczymy na leprzych mobkach :P. Gra nie wpadła mi w oko, ale może Wam sie spodoba :]. Zachęcam do żucenia okiem i zapoznania się z samą grą :D.

WYMAGANIA

Minimalne:

CPU: Pentium 3 800Mhz

MB RAM: 256MB

HDD: 230 MB

DirectX 9.0

Zalecane:

CPU: Pentium 4 1.4Ghz

MB RAM: 512MB

Link do Oficialnej Strony : http://thang.ongameport.com/