THAW Do pobrania (HELP)

Siema, zamierzam kupić Tony Hawk American Wasteland, jednak, mam też inne wydatki, i pomyślałem że na początek zobaczyć jak się gra, postanowiłem pobrać. Więc możecie mi podać linki na PW, lub w temacie do pobrania. Chcę żeby była full wersja po angielsku/polsku. Dzieki z gory.

Ps. Nie podawajcie pierwszego znalezionego linka... BO większość nie działa. Dajcie sprawdzone, zaufane.

Nie, nie możemy. To forum o grach MMORPG, nie warez. Przykro mi.

Siema, zamierzam kupić Tony Hawk American Wasteland, jednak, mam też inne wydatki, i pomyślałem że na początek zobaczyć jak się gra, postanowiłem pobrać. Więc możecie mi podać linki na PW, lub w temacie do pobrania. Chcę żeby była full wersja po angielsku/polsku. Dzieki z gory.Ps. Nie podawajcie pierwszego znalezionego linka... BO większość nie działa. Dajcie sprawdzone, zaufane.

Może jeszcze frytki i ketchup do tego?

Nie, nie możemy. To forum o grach MMORPG, nie warez. Przykro mi.

MMORPG ? A to dział do Gier Komputerowych... Jeżeli ktoś mądry i chce pomóc to niech pisze na PW... Kozaki w necie, lamy w świecie... Nie obrażajcie się ale naprawde, tylko w necie kozaczycie

@QQi po co odpisujesz ? Idz na hydepark posty nabijac nie tu

Jak chcesz zobaczyć jak ci się będzie w to grało, to pobierz demo ze strony producenta. Legalnie i za darmo.

Jedyną osobą, która się tutaj napina jesteś Ty. Piractwo jest nielegalne, i tyle.

Zgadzam sie. Napinam sie. Ale nie moglibyscie tego odrazu napisac ? Chociaz wiecie co ? Daje glowe uciac wraz z jajcami ze Koyiro tez masz cos nielegalnego.

Ty serio nie wiesz o co się rozchodzi?

TEMAT ZAMYKAM

Zgadzam sie. Napinam sie. Ale nie moglibyscie tego odrazu napisac ? Chociaz wiecie co ? Daje glowe uciac wraz z jajcami ze Koyiro tez masz cos nielegalnego.

No i? A czy Ty jesteś nim? Wątpię. Jak coś złego to wymówka, "bo inni też tak robią". A jak coś dobrego to już jesteś wyjątkowy i niepowtarzalny? Jesteś śmieszny.

Pożycz od kolegi, albo ściągnij wersje demo. Podam Ci prosty powód piractwa. ,,Ściągnę sobie tą grę bo przecież wydawca ma jeszcze parę milionów sztuk, to się nie kapnie. Idziesz do sklepu i mówisz ukradnę sobie coś, przecież nic się nie stanie oni mają jeszcze tego dużo.

Tylko ty się tutaj napinasz. On ci grzecznie powiedział, że to nie forum warezowe. Większość nie popiera piractwa i ci nie pomoże. Ściągnij demo ze strony producenta, albo pożycz od kogoś.

A więc jeszcze raz: TEMAT ZAMYKAM TEMAT ZAMYKAM TEMAT ZAMYKAM TEMAT ZAMYKAM Żebyście widzieli.

Ktoś tu się chyba denerwuje :>

Koniec tematu, ale pamiętaj: na forum nie dostaniesz linka/torrenta, bo chyba się tutaj nie rozpowszechnia piractwa. A gry testuje się poprzez dema, jeśli to możliwe.

Temat zamykam. Nie chodzi tutaj o piractwo, poniewaz od kiedy admin zezwolil na reklamowanie pirackich serverow, to od tego momentu dla mnie forum stalo sie takim, ktore uznaje nielegalnie posiadane wersje gier, dlatego jak dla mnie, mozecie tutaj reklamowac torrenty i inne gowna. Nie popieram, ale skoro taka wola admina...

Temat zamykam, bo zrobil sie syf. Leca warny za OT, nie bede edytowac konkretnych postow i pisac kto dostal, kazdy, kogo dotknela taka sankcja, bedzie o tym wiedzial i tak.

Siema, zamierzam kupić Tony Hawk American Wasteland, jednak, mam też inne wydatki, i pomyślałem że na początek zobaczyć jak się gra, postanowiłem pobrać. Więc możecie mi podać linki na PW, lub w temacie do pobrania. Chcę żeby była full wersja po angielsku/polsku. Dzieki z gory.

Ps. Nie podawajcie pierwszego znalezionego linka... BO większość nie działa. Dajcie sprawdzone, zaufane.