The Chosen

Siema, szukam klanu lub ludzi do klanu ;) jeszcze nikogo nie spotkałem z polaków. Proszę chętnych o wpisywanie się tutaj, lub namiary na polski klan:) z góry thx.

LOl a jaka gra?

the chosen?

Chodzi mu chyba o klasyka mianowicie o Blood'a II

Przecież w temacie jest, The Chosen

klik i wszystko jasne :)

Zaraz zacznę grać, jakby co to nick Artcik.

Ta gra jest taka popularna, że google i youtube nie dało wyników, dopiero po głębszych ujawniła się gierka x_X

I masz z tego powodu jakieś restrykcje? Może akurat gierka będzie jakaś porządniejsza, zaraz widzimy się w grze. ;)

Ta gra to jeden wielki... bot. Wciskasz "K" i ostro nakurwiasz na bocie:) Przez ten czas, możesz sobie iść posurfować lub obejrzec film.

Bardzo kontrowersyjne rozwiązanie, ale nie powiem, bo mi nawet odpowiada. Dobre po prostu do farmienia, a wiadomo - jak się pójdzie na jakiegoś bossa to samemu będziemy obmyślać walkę.

A mnie sie wlasnie to podoba ze jest bot, nie trzeba ciagle siedziec. No a bossy sie robi z klanem , tylko trzeba go miec ;)

Czojus, jak grasz to dodaj mnie do friendów - Artcik.

Dodam, tylko narazie pisze z telefonu bo nie ma mnie w domu. Za godzinkę będę to napisze Ci maila na grze, chyba ze bedziesz to pm :)

Siema, szukam klanu lub ludzi do klanu ;) jeszcze nikogo nie spotkałem z polaków. Proszę chętnych o wpisywanie się tutaj, lub namiary na polski klan:) z góry thx.