The Chronicles Of Spellborn

Zauważ, że w CDA jedynym MMO mającym prawo bytu jest WoW. Dostał on 10. Według ich skali, gra dobra powinna otrzymać 7 - 8. Atlantica Online dostała 8, Free Realms 8+, a że w Atlanticę grało mi się 100 razy lepiej od WoWa, śmiało można stwierdzić że The Chronicles jest grą wybitnie dobrą jak na darmówkę, dobrą jak na płatną. Sam czekam na Allods Online, a to już w końcu nie dużo. Czas sobie zajmę właśnie Kronikami, gdyż na chwilę obecną jest to bardzo dobry MMORPG. ^.^

Właśnie dlatego gram w TCOS gdyż dostała dobrą ocena patrząc na to że jedyna gra z 10 jest WoW.

schowek01.jpg

Dolacze do was do gry :) nick SpawnPL... W tej grze cos bardzo podoba mi sie klimat i swiat.... Jest inny niz w pozostalych mmo.... naprawde ale to naprawde mnie zaciekawil :)

@Spawn

A na jakim będziesz grał serwerze PvP czy PvE ??

Zawsze gram na serverach PvP :).... PvE jest nudne :)

spellborn_logo.png

Witam mam do zaprezentowania grę " The Chronicles Of Spellborn"

spellborn1.jpg

Gra wymagała abonamentu

lecz teraz jest darmowa :D więc bardzo zachęcam wszystkich graczy do wypróbowania tej gry

Mozna wybrać server PvE lub PvP

głownie gra jest nastawiona na PvP ( omg, chyba pierwsza darmówka gdzie nie chodzi tylko o grindowanie)

jak już wspominałem gra była płatna, więc jest zrobiona na bardzo wysokim poziomie

lecz niestety mało ludzi było zainteresowane tym tytułem ( ano konkurencja Aion,WoW itd itd )

więc jako płatna gra przynosiła mało dochodów :D

screenshot12preview.jpg

Nie niest to kolejny nudny free mmorpg o chińskim klimacie :P jest to mroczna gra pvp która zaciekawi każdego...

Jako darmówka to jest poprostu HIT!!!!! narazie mało osób może o niej słyszało...ale teraz przechodzę do sedna

Proszę o Dodanie gry do spisu w portalu ...

oraz dodanie tego tytułu do spisu darmowych gier aby ją zareklamować :D

chronicles_of_spellborn_01.jpg

Mam nadzieję że zaczną ludzie przychodzić do tej gry :D bo naprawde... ale tak serio... to nie ma lepszej darmówki niż The Chronicles of Spellborn :D bo jeszcze niedawno była płatna

btw powstała już kiedyś polska strona :P za czasów P2P tej gry, i było małe zainteresowanie ;P

Powoli zaczynam robić własną stronę :D i licze na pomoc chętnych graczy :D do pisania poradników itp pisać pm:)

Pozdrawiam