The Chronicles Of Spellborn

spellborn_logo.png

Witam mam do zaprezentowania grę " The Chronicles Of Spellborn"

spellborn1.jpg

Gra wymagała abonamentu

lecz teraz jest darmowa :D więc bardzo zachęcam wszystkich graczy do wypróbowania tej gry

Mozna wybrać server PvE lub PvP

głownie gra jest nastawiona na PvP ( omg, chyba pierwsza darmówka gdzie nie chodzi tylko o grindowanie)

jak już wspominałem gra była płatna, więc jest zrobiona na bardzo wysokim poziomie

lecz niestety mało ludzi było zainteresowane tym tytułem ( ano konkurencja Aion,WoW itd itd )

więc jako płatna gra przynosiła mało dochodów :D

screenshot12preview.jpg

Nie niest to kolejny nudny free mmorpg o chińskim klimacie :P jest to mroczna gra pvp która zaciekawi każdego...

Jako darmówka to jest poprostu HIT!!!!! narazie mało osób może o niej słyszało...ale teraz przechodzę do sedna

Proszę o Dodanie gry do spisu w portalu ...

oraz dodanie tego tytułu do spisu darmowych gier aby ją zareklamować :D

chronicles_of_spellborn_01.jpg

Mam nadzieję że zaczną ludzie przychodzić do tej gry :D bo naprawde... ale tak serio... to nie ma lepszej darmówki niż The Chronicles of Spellborn :D bo jeszcze niedawno była płatna

btw powstała już kiedyś polska strona :P za czasów P2P tej gry, i było małe zainteresowanie ;P

Powoli zaczynam robić własną stronę :D i licze na pomoc chętnych graczy :D do pisania poradników itp pisać pm:)

Pozdrawiam

Tak jak obserwowałem sobie na YT i na ss to gra wydaje się, miodna. Ale Nie daj Bóg nie, będę oceniał po ss i filmikach więc w poniedziałek, wtorek pobiorę. W opisie mi brak Linku ;] i tyle ;] :P

Jestem za, bowiem gra jest naprawdę warta zobaczenia jej. Sam dziś zacząłem w nią grać i jestem ogromnie zaskoczony klimatem owej gry... Powiek krótko, wciąga.

Zachęcam do gry forumowiczów.

W opisie mi brak Linku ;] i tyle ;]

http://spellborn.acclaim.com/

Taki temat juz jest.

Taki temat juz jest.

hmmmm nie czytałeś całego to nie mów ;P

tam w innym dałem opis gry i prośbę o dodanie go do listy;P tutaj tylko daję opis gry ;P żeby ludzie się dowiedzieli

o Spellbornie

Hej , mam problem a nie chce zakładać nowego tematu a wiec normalnie się loguje robię postać wpisuje nazwe postaci wciskam "create" i pokazuje się po 10 sek failed zawsze tak jest obojętnie jaka nazwę wpisuje .

Daj screena. Czy jest wiecej tekstu, czy samo failed? Czy w grze, czy wczensiej do windowsa Cie wywala. Jasniej! :). A najlepiej, jak screena zapodasz.

Ludu! Hania jaja mi urwie, ale muszę to powiedzieć. To jest lepsze od WoW'a xD

Niestety, mam to samo co Landrynka. Żadna nazwa postaci nie skutkuje. Ciągle failed.

Ta gra wymiata gram na servie PVP mój nick to Elesoir

kontakt

gg;258723

xfire erix28

POPIERAM LEPSZE OD WOW-A!

hahaha czytałem w cda że ma być za free w przyszłym roku a tu taki ZONK! o_O

Pobieram natychmiast i widzimy sie w grze

Oto screen : http://img26.imageshack.us/img26/7/problemgyi.png

Oto screen : http://img26.imageshack.us/img26/7/problemgyi.png

btw nie można bo to bug servera pvp :P

można jedynie na PvE zrobić konto :P ja gram na PvE :P i zapraszam wszystkich :D

jedyne co jest PvP a PvE serverem ;P to że nie ma PK w PvE ;P

czyli jak expisz żaden 10lvl wyższy noob nie zabije cie :D więc da się grać

a wojny itp sa takie same jak serv PvP

Ja normalnie gram na serwie PvP, jbc nick LosiekNinja.

Ja normalnie gram na serwie PvP, jbc nick LosiekNinja.

hmmm no dobra ;P jak reszta da rade to możemy iść na ten pvp;P

i pograć w grupie :D

EDIT: niestety nie moge zrobić postaci :P ten error ;P chyba za dużo ludzi gra na pvp , i zablokowali tam rejestracje postaci ;P

Ja tez siedze na pvp. Podoba mi sie tworzenie postaci. Swietnie mozna dobrac kolorki, dzieki czemu nasze postaci wygladaja nieziemsko:).

Ja tez siedze na pvp. Podoba mi sie tworzenie postaci. Swietnie mozna dobrac kolorki, dzieki czemu nasze postaci wygladaja nieziemsko:).

no Dye :D kolorowanie :D coś z płatnych mmo :D

ogólnie super , płatna gra za free:P ale omg.. dajcie może jakiś przykład nicku?.. może mi się uda zrobić na pvp

dajcie może jakiś przykład nicku?.. może mi się uda zrobić na pvp

xcxhwuihuiwiwhduihdw. Moze byc?

ogólnie super , płatna gra za free:P ale omg..

Nie ma z czego sie cieszysz. Jak gra stala sie free, to znaczy, ze nie przyciagnela ludzi, a co za tym idzie: wcale nie musi byc taka super. Z poczatku jest ok, a co bedzie dalej? Sie zobaczy.

Już ściągam?

w cd-action dostała 7:

Plusy:

-Dynamiczna walka

- Rzadszy grind

- Customizacja wyglądu

Minusy:

-brak mountów

-Małe możliwości rozwoju

-P2P (ale już nie obowiązuje