Witam wszystkich graczy MMO
Szukam ludzi do pogrania w The Crew. Najbardziej interesują mnie osoby które wolą przejechać z punku A do punku B aby wykonać jakąś misje niż skakać z punku na punkt aby jak najszybciej wykonać jakiś wyścig, jeżeli jest ktoś zainteresowany na pogranie ze mną to zapraszajcie mnie na Uplay mój nick to: Sumakii albo wpiszcie sie w tym temacie to się jakoś zgadamy.
Edit: Posiadam też team speak 3 jeżeli ktoś by chciał pogadać podczas grania to zapraszam (info na priv)
Pozdrawiam
Serilek
The Crew
Ja chętnie Uplay: piotrbobuc97
Jeśli ktoś chce pograć może mnie dodać id: baell2, chociaz preferowałbym skype jako komunikator to mogę też Ts lub VT jeśli ktoś woli.
Jeżeli ktoś chętny na grę, również się tu wpiszę.
Moje ID CodeZero59
Posiadam TS. Pisać priv w grze lub tu na forum
Ja również jestem chętny do gry. Uplay: Sagan07.
Również chętnie bym się przyłączył. Uplay: Scuderis
Również chętnie się przyłączę Mam mikrofon i 18 lat, żeby nie było.
Uplay: Tydis96
Witam wszystkich graczy MMO
Szukam ludzi do pogrania w The Crew. Najbardziej interesują mnie osoby które wolą przejechać z punku A do punku B aby wykonać jakąś misje niż skakać z punku na punkt aby jak najszybciej wykonać jakiś wyścig, jeżeli jest ktoś zainteresowany na pogranie ze mną to zapraszajcie mnie na Uplay mój nick to: Sumakii albo wpiszcie sie w tym temacie to się jakoś zgadamy.
Edit: Posiadam też team speak 3 jeżeli ktoś by chciał pogadać podczas grania to zapraszam (info na priv)
Pozdrawiam
Serilek