Siema, szukam graczy do The Crew ponieważ od premiery gry nie mam za bardzo z kim grać Najlepiej był to jakiś ts gdzie dużo osób i często grają w The Crew, posiadam mikrofon mam 17lat
ID: kuxet
Siema, szukam graczy do The Crew ponieważ od premiery gry nie mam za bardzo z kim grać Najlepiej był to jakiś ts gdzie dużo osób i często grają w The Crew, posiadam mikrofon mam 17lat
Siema, szukam graczy do The Crew ponieważ od premiery gry nie mam za bardzo z kim grać Najlepiej był to jakiś ts gdzie dużo osób i często grają w The Crew, posiadam mikrofon mam 17lat ID: kuxet
Siema, ja z pytaniem czy The Crew to fajna gra, bo od zapowiedzi chciałem kupić sobie ją ale zawsze było coś ważniejszego i odkładałem to na później a teraz zobaczyłem że przecena na steam jest i kosztuje ok. 14 euro. Interesuje mnie głównie czy jest to grywalne, gdyż skłonny byłbym kupić i grać z tobą ts'a posiadam (16lat).
Grywalny? lepszej gry racing mmo nie ma bo nie ma konkurencji reszta to crapy xD a tak na poważnie kupiłem grę w styczniu oraz season pass, muszę przyznać że mimo że to mmo, to naprawdę zawiera askepty singlówki i mmo w pełni. Nie jest idealny ale to jedna z lepszych ścigałek o ile nie rozmawiamy o symulatorach.
Mam i gorąco polecam.
Co do graczy było forum dla the crew postawione polskie ale z nie wyjaśnionych przyczyn z dnia na dzień zniknęło, a wszyscy pozostali gracze kontaktują się w ramach facebooka, więc wpiszcie sobie w FB the crew i poszukajcie grupy tam będą ludzie.
A jak jest z ilością graczy? Da radę znaleźć jakiś randomow do wyścigu?
Bez problemu, ciągle sa update. Jakby tego było mało, został zapowiedziany mega dodatek The wild run. Obejrzyj sobie zapowiedź na Y2B, albowiem cała ekipa the crew zrobiła w gacie na jego widok. W końcu drift i dragi i motocykle
Grywalny? lepszej gry racing mmo nie ma bo nie ma konkurencji reszta to crapy xDA o Forzie to slyszaleś?
WasiLuck
Od The Crew, lepszy jest raczej Project Cars jesli ktos mysli o typowych wyscigach.
Project Cars to bardziej symulator, The Crew to coś w stylu arcade. Włączyłem grę i rzeczywiście ludzi sporo. Poprawili chyba mechanizm dołączania do PvP, bo zajmuje to dosłownie kilka sekund.
Zacząłem pogrywać w The Crew. Mój nick na uplay to Sagan07.