Zastanawiam się nad kupnem tego z tym problemem ze nastawiam się na grę samemu. Ogolnie uniwersum postapo to moje klimaty problem polega na tym ze to mmo nastawione kooperację. Ekipa z ktora gram stwierdza ze nie ma czasu na takie granie(bo to trzeba lvlowac a jak ktos odstaje ma przesrane, dodatkowo liczysz na drop itp). Mnie się podoba to ze jest zaimplementowany eksploring. No ale tu pytanie... Czy gra daje fun grając w pojedynkę? Czy jest sens grania w nią samemu?
The Devision
Powiem tak: Ja gram od niecałego tygodnia, zarówno z bratem i bez niego, bawiąc się przednio. Wielu krytykuje grę, że w pojedynkę jest bardzo nudna, ale na moim przykładzie pokazuję, że nie wszyscy
Kit. Gra solo po prostu jest trudniejsza, jeśli czytasz wszystkie teksty i oglądasz scenki solo będziesz miał lepszy klimat niż z ekipą. Zapomnij o oglądaniu scenek jeśli grasz z randomami, tam liczy się tylko dmg. Co do gry, polecam jak najbardziej! Sam mam wbite może niewiele, bo zaledwie 11h, gram zarówno solo, jak i zrandomami, jak i znajomymi. W każdym przypadku są jakieś plusy. Jeśli szukasz kompana do gry na PC, zapraszam. Mój Uplay niemalimitow. Gram najczęściej w weekendy oraz wieczorami. : )
Ja nie mam znajomych w tej grze
chętnie mogę z wami popykać, dodam wieczorem na Uplay niemalimitow.
Ogólnie zabawa jest fajna mam przegrane około 30h, a co do gry solo, to problem polega na tym, że w coopie z ogarniętymi ludźmi idzie też fajnie się pobawić. Gra ma wbudowany komunikator głosowy więc i pogadać idzie. Misje polegające na farmieniu matsów do ulepszania bazy, jak i misje poboczne, tudzież wszystkie inne do 30 poziomu idzie zrobić solo. Natomiast w późniejszych etapach gry, gdzie dochodzi dodatkowy poziom - Ambitny, dzięki któremu zyskujemy stuprocentową szansę na żółty itemek wymaga od nas albo bardzo wysokiego dps'a, ewentualnie ogarniętej ekipy. Sam spotkałem się z tym, że z randomami często dochodzi do wipe'u, bo nas npc pozabijają. Kolejnym ciekawym elementem jest Dark Zone, gdzie party teoretycznie też jest potrzebne z uwagi na poziomy npc, ewentualnie innych graczy, którzy w DZ bezkarnie mogą odstrzelić ci tyłek. W tym przypadku sprawę ratuje matchmaking, który chyba trochę ulepszyli, bo na dołączenie do party czekam aktualnie kilka-kilkanaście sekund. I dzięki takiemu teoretycznie random party w dniu wczorajszym udało mi się dropnąć żółtą snajperkę.
Ogólnie gierkę polecam, daje dużo frajdy zarówno dla solo graczy, jak i coopa.
Dodajcie na Uplay Aetharn i Ragnorn. Też szukamy z bratem ekipy do grania, mamy bodajże 14 i 12 lvl.
To może jako solowy gracz również się podczepię ^-^ nick: Kinironiichan
No, niezła paczka nas się tu zbiera
pytanie... Oplaca się jak cos kupic tego season passa? Bo rozumiem ze wtedy pierwsze 3 dlc będą za free.
pytanie... Oplaca się jak cos kupic tego season passa? Bo rozumiem ze wtedy pierwsze 3 dlc będą za free.
Pierwsza 2 będą za darmo dla wszystkich, a jak kupisz season passa to pozostałe płatne dostaniesz za darmo.
Dokładnie tak. Pytanie ile będzie kosztował pojedynczy dodatek i czy opłaca się kupować całego Season Passa.
No pewnie cena bedzie zalezna od zawartosci Season Passa... Ale patrząc wstecz na U$ obstawiam ze kolo 30euro za sztuke
Nie mogę was dodać, bo moje konto Uplay dodając kogokolwiek do znajomych chce importować znajomych ze Steam. Ktoś wie coś jak obejść ten shit?
@ Edit
uporałem się z problemem - dodałem was - "matezuch". Póki co idę oglądać LM, ale późnym wieczorem możemy coś popykać
Z SP nie ma się jeszcze co śpieszyć, Microsoft wykupiło pierwszeństwo DLC na Xbox One, na resztę platform będą wychodziły aktualizacje +30 dni, więc pierwszy płatny dodatek do PC wyjdzie w lipcu.
Zastanawiam się nad kupnem tego z tym problemem ze nastawiam się na grę samemu. Ogolnie uniwersum postapo to moje klimaty problem polega na tym ze to mmo nastawione kooperację. Ekipa z ktora gram stwierdza ze nie ma czasu na takie granie(bo to trzeba lvlowac a jak ktos odstaje ma przesrane, dodatkowo liczysz na drop itp). Mnie się podoba to ze jest zaimplementowany eksploring. No ale tu pytanie... Czy gra daje fun grając w pojedynkę? Czy jest sens grania w nią samemu?