Chciałbym wszystkich posiadaczy The Division zapytać się jak wygląda sytuacja w grze? Populacja, update i patche ilość i częstotliwość ich, cheaterzy i ich banowanie itp.
The Division aktualna sytuacja
Szczerze, stałem dziś w kolejce, nie było to tysiące ludzi ale 200 były... sam się zdziwiłem.. ale trochę ludzi jest. Jak z chopami czasem pogramy to i randoma na Najazd bez problemu się pojawiają. Na Dark Sektorze ludzie biegają mordują itd.. także ludzie jacyś są.
Gram od ponad miesiąca(może ponad 2). Jak próbowałem kupić w krakowie TD w wersji gold edition to się nie dało bo wszystkie wykupione a najbliższa dostawa za 2tyg, ale okej po kolei:
1.Populacja - gra dość sporo lub wystarczająca liczba osób by od 1 do 30lvl przejść wszystkie misje(coś w stylu instancji) w drużynie 4-osobowej, bez jakiegoś długiego czekania. później po 30lvl też ludzie grają. Większość ludzi jakich spotkałem była normalna i dało się grać bez jakiś dziwnych wypadków, idiotów itd.
2.Update- są duże updaty co 2-3 miechy. ogólnie deweloperzy słuchają społeczności, więc nie wchodzą jakieś śmieciowe patche tylko jakieś konkrety.
3.cheaterzy- ciężko mi na to odpowiedzieć ponieważ nie jestem fanem pvp, ale z tego co mi wiadomo i widzę to nie ma ich aż tak dużo. przeważnie jak ktoś cb zabije to nie z powodu że cheatuje, ale że jest lepszy lub ma mocniejszy sprzęt. nie wiem jak z banowaniem, ale pewnie banują.
Czy warto wracać lub kupić tą grę. moim zdaniem tak daję dużo frajdy, jest z kim pograć, deweloperzy nie lecą już w kulki i jest ok. Jak chcesz możesz sam poczytać ze np. patch 1.4 zmienić dużo rzeczy na dobre.
Chciałbym wszystkich posiadaczy The Division zapytać się jak wygląda sytuacja w grze? Populacja, update i patche ilość i częstotliwość ich, cheaterzy i ich banowanie itp.