The Division Beta

Zamierzam testować wieczorami, dobrze by było robić to w jakiejś drużynie, ktoś reflektuje? :)

Mój nick na Uplay kubat1984

Też mam dostęp :3 od kochanej NVIDI , jak dziś przyjdę to Cię dodam. Tak czy inaczej beta zaczyna się dopiero jutro.

Spoko im nas więcej tym lepiej, jak ktoś jeszcze chętny to dodwać

Ja też chętnie dołączę, ts/skype mile widziany, tylko uporam się z plikami bo coś nie chce mi odpalić gry. Proponuję jakieś party na sobotę i niedzielę // 10-16.

mój nick to kireii, jednakże ja siedzie już tylko w dark zonie na pvp.

więc dodawajcie mnie na uplay i wpadajcie do dark zona ;p

Witam.

Jestem w potrzebie dobrzy ludzie bo nie dostałem klucza do bety a koniecznie muszę sprawdzić czy i jak będzie działać na moim kompie. Czy nie znalazł by się ktoś to nie dysponuje wolnym kluczem lub już się nagrał w tą betę i jest w stanie pożyczyć konto ?

A może ktoś w to gra na konfiguracji kompa zbliżonej do mojej (GTX660, AMD Phenom ii b50 x4 3,40GHz, 12 GB RAM)

Niech napisze jak mu to chodzi.

Pomóżcie dobrzy ludzie !

Nie chce być niemiły, ale trzeba było ruszyć d*pe i zdobyć klucz samodzielnie, nie było z tym najmniejszych problemów. Na chwile obecną beta tylko do zamówień przedpremierowych. Powodzenia!

Ander na minimalnych/średnich powinieneś pograć koło 30 klatek pewnie uzbierasz

" na i5 4460 8GB Ram gtx 950 1680x1050 ustawienia high/ultra ~ 45fpsów płynna gra, nie ma ścin, szrpań itp. na ultra ~ 30+fps wygląda bardzo ładnie prawie identycznie jak na filmikach z przed ??? roku ? "

" na moim gtx 560 ti z 4 giga ramu i 4 rdzeniowym prockiem amd 2,7 lazi na low na ponad 30 fps"

Moje wrażenia po 2 kontaktach z grą. Pierwsze wrażenie nie było zbyt piękne, zostajemy wrzuceni na głęboką wodę. Nie wiadomo co i jak i z czym, ale po kilku misjach zaczynamy ogarniać mechanikę, zachowania przeciwników itp itd. The Division porównałbym do Watch_Dogs, bardzo podobna mechanika z elementami Ghost Recon Future Soldier. Ogólnie na plus. Mam tylko nadzieję, że obietnice Ubi zostaną zrealizowane, a gra będzie wspierana [2-3 lata po premierze]. Jest co robić, ale bez jakiegoś większego zaangażowania wydawcy może być też nudno. Optymalizacja jak na betę jest bardzo przyzwoita, myślę że na premierze będzie jeszcze lepiej. Co do zakupu pełnej wersji jeszcze przemyślę, zostało sporo czasu. Gra zarówno dla samotnych rycerzy szukających smaczków, jak i zorganizowanych grup gotowych na starcia. : )

Wysłali mi bete dopiero o 17. w sobotę. skurwysyni żydzi. Cogito myślisz że się nie starałem, że się nie zapisywałem ? W preorderze grę zamówiłem więc bełkot o ruszaniu d*pą zachowaj dla kogoś innego. Pisałem do supportu ale oczywiście oni działają od poniedziałku do piątku. k**wa mać ale mnie wkurwili właśnie wracam do domu a tu bera czeka. ile k**wa pogram ?

26.27 GB. za***iście.

mam ochotę przejść na islam i wyjechać do Francji.

Ja pograłem i jakoś tak nie za bardzo mi podchodzi, raczej nie kupię, bo grafika to nie wszystko.

Po dokładniejszym się zapoznaniu z tytułem - kupie na 99%. Taki opuszczony świat Watch_Dogs. DLC zapowiadają się też ciekawie - podziemna mapa, survival mode, coś tam jeszcze. Na koniec dorzucę kilka screenów, niestety low detale przy rozdzielczości 720p. http://tinyurl.com/DivisionScreens

Z ostatniej chwili...

Over the last few days, we’ve seen an incredible amount of excitement for the game, leading to many of you registering on the waitlist for a chance to join our Closed Beta. We’ve been working very hard to let as many players as possible join, while still maintaining a smooth experience for everyone.

Earlier today, we announced that we were now inviting as many players as possible from the waitlist, in addition to those who had guaranteed pre-order access. We’ve started sending invites, with priority given to those who signed up first.

In order to allow everyone who has access to fully enjoy the Beta, we’re happy to announce we’re extending the duration by 24h for all players. As a result servers will remain open until Tuesday, February 2nd, 12pm CET | 6 am EST | 3 am PST.

Zamierzam testować wieczorami, dobrze by było robić to w jakiejś drużynie, ktoś reflektuje? :)

Mój nick na Uplay kubat1984