The Division - Czy warto i dobra cena gry

Ostatnio bardzo moją uwagę przyciągnęło The Division. Grałem na tych free weekendach i teraz zastanawiam się z kupnem. Pytanie brzmi czy warto? Jak ogólnie gra się trzyma i czy da się przyjemnie pograć z kimś. Jeżeli wszystko okej to teraz gdzie mogę najtaniej znaleźć jakąś ofertę gierki?

Witaj

The Division to swietna gra, to juz nie sa czasy bety czy jej startu, gdzie pod koncowy conntent nie bylo co robic i na dodatek masa cheaterow, teraz masz sporo mozliwosci i co tydzien sa nowe eventy a na dodatek niebawem ruszy najwiekszy DLC gry z patchem 1.8 i to bezplatny. Gra jednak ma swoja wade, gra solo na dluzsza mete jest bardzo meczaca, gdyz niemal wszystko w tej grze dzieje sie w okol party.

Ja gram w swojej grupie, zaznaczam jednak ze srednia wiekowa to 30+, bez agresywnej i chamskiej gry bawimy sie w najlepsze, czesc z nas ma swieze 30 lvl w tym i ja, wiec jak jestes zainteresowany to zapraszamy, namiary na ts podam po urlopie jak wroce czyli od 10/09 moj nickname w uplay to: Kajdan. - z kropka.

Bardzo polecam porobic sobie wszystkie misje glowne i poboczne i odblokowac wszystko co mozliwe w bazie na 100%, wbicie 30 poziomu zajmie dla poczatkujacego cos kolo 10-20h, dark zony zostaw sobie na max lvl i tak po 30 lvl jest makabryczny przeskok w sprzecie.

na low lvleach jest duzo mniej graczy bo wszyscy byle do 30-dziestki ale to czas by posmakowac calej fabuly gry.

Pozdrawiam serdecznie

Zgodzę się z osobą wyżej. Oprócz tego solo bo mnie osobiście takie granie nie męczy, ale fakt lepiej gra się w party i wszystko dzieje się w party

solo ciezko gdyz hps spada szybko w party to zawsze latwiej ale gra jest fajna chyba upgrade grafiki byl, mizna opony rozwalac zyby wybijac slady kul na aucie zostaja :D

Ostatnio bardzo moją uwagę przyciągnęło The Division. Grałem na tych free weekendach i teraz zastanawiam się z kupnem. Pytanie brzmi czy warto? Jak ogólnie gra się trzyma i czy da się przyjemnie pograć z kimś. Jeżeli wszystko okej to teraz gdzie mogę najtaniej znaleźć jakąś ofertę gierki?