Witam !
Zastanawiam się nad zakupem gry The Division , pytanie czy warto czy gra żyje i ma się dobrze ktoś kto w to gra/ł mógłby przybliżyć na czym to polega
The Division -czy warto kupić
Aktualnie do poniedziałku możesz ściągnąć i przetestować grę za free. Ja tak właśnie zrobiłem, na razie gram, jest naprawdę fajnie, świetna grafika, dynamiczna rozgrywka. Ludzie na razie są, ale nie wiem jak dalej i w ogólne nie mam pojęcia jak ma wyglądać tzw. end game tutaj Właśnie dlatego też do końca nie wiem czy kupić grę, choć podoba mi się bardzo.
Własnie mam ten sam problem co ty nie wiem co dalej na czym to wszystko polega itd .
Witam ! Zastanawiam się nad zakupem gry The Division , pytanie czy warto czy gra żyje i ma się dobrze ktoś kto w to gra/ł mógłby przybliżyć na czym to polega
NIE NIE NIE NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE WARTO .
Chyba ,że wersja konsolowa. wersja PC to cheater na cheaterze . Na konsoli jest ich brak. Gra fajna , nawet bardzo fajna ale TYLKO wersja konsolowa.
Grałem w obie więc pojęcie mam.
Nie bo szybko się nudzi:^^
Pograj póki jest darmowy weekend, potem podejmij sam te decyzję. Nie pytaj osób, które twierdzą że to gra pełna cheaterów itp. Prawdą jest, że na początku było ich od groma, jednak teraz to już inna sytuacja. End game to głównie grind w dark zone oraz world bossów by zdobyć upragnione wyposażenie. Po pewnym czasie może stać się bardzo schematyczna jednak może Tobie to nie będzie przeszkadzało. Ogólnie gra jest bardzo dobra, pomimo wielu problemów przy premierze które niestety do dziś zbierają swe żniwo...
Właśnie zauważyłem że czat głównie oblegają Chińczycy albo ruscy, co już mi pachnie lekkim czitem Dobra uwaga odnośnie konsoli, o tym nie pomyślałem
faktycznie trza się zastanowić czy warto grać
Ale gierka mnie wciągnęła.
PC trzyma twoją postać na dysku hehe ubisoft chciał oszczędzać wiec ludzie się bawią w bostowanie swoich postaci dość łatwo.
Jeśli masz kolegów do gry bardzo polecam.
Jeśli solo odpuść.
Witam !
Zastanawiam się nad zakupem gry The Division , pytanie czy warto czy gra żyje i ma się dobrze ktoś kto w to gra/ł mógłby przybliżyć na czym to polega