The division ekipa na dłużej

Witam,
Szukam ludzi, ew grupy do której mógłbym się dołączyć najlepiej jakby to byli początkujący gracze ponieważ sam zacząłem grę wczoraj. Jeżeli ktoś jest zainteresowany prosiłbym o nick poniżej. Oczywiście ts jest warunkiem koniecznym.

Ogólnie mam chyba 17 lvl ale gra samemu mija się z celem także jak coś mogę pograć :) Tylko niestety nie zawsze albo nie zawsze długo ;(

Jasne nie ma sprawy zarzuć nickiem to się zgadamy ;)

hej mam 11 lvl i chetnie pogram z ekipa :) na dluzej :)

Zarzuć nickiem to coś pogramy ;)

Jakieś plany na end game? Z chęcią wróciłbym do TD, tym bardziej że Last Stand jeszcze czeka na ogranie. Latałem z chłopakami z Anglii przez dłuższy okres czasu, ale od kiedy przestałem grać, kontakt z nimi się urwał a granie samemu nie daje takiej frajdy.

Powiem, tak do endgame trochę mi zostało, bo mam dopiero 10 lvl jednak jak najbardziej wszystkie dodatki chętnie ogram.

Jakby ktoś chciał zacząć grać od początku to ja chętnie :)

JA mam bardzo niski poziom, bo wiec myślę, że po prostu możesz się dołączyć :D

Jak ktoś ma chętkę zaraz pograć piszcie na priv nicki :)

Spoiler
<div class="ipsSpoiler_contents">
	<p>

</p>
</div>

Witam, gram od dłuższego czasu i z chęcią mogę pomóc co nie co chociaż sam jeszcze zbytnio nie ogarniam gierki nick "Sherryu" śmiało dodawać

Z chęcią dołączę do ekipy. Nick Shinyae

Witam

Również niedawno kupiłem The Division

Mam 12 lvl, chętnie dołączę do ekipy

Uplay nick: tombos

pzdr

Witam,

Także jestem chętny do wspólnego grania, szukam ogarniętych osób - sam mam lvl 30 ale za ogarniętego się nie uważam. Szukam osoby, która nauczy mnie jak polepszać swoje uzbrojenie oraz gear a dokładniej jak wymaksować postać i osiągnąć statsy po 350k wytrzymałości i dpsu.

Zazwyczaj gram wieczorkami - 20-23. Mikrofon jak najbardziej mile widziany.

Witam, szukam ekipy która jednego przygarnie. 21 level, w SM 15 level,

Tylko TS. 31 lat. Uplay: WaciakJestem

Odkopie troche, jakby ktoś był chętny pograć od nowa to pw albo steam http://steamcommunity.com/id/MishOnekS/

Witam,
Szukam ludzi, ew grupy do której mógłbym się dołączyć najlepiej jakby to byli początkujący gracze ponieważ sam zacząłem grę wczoraj. Jeżeli ktoś jest zainteresowany prosiłbym o nick poniżej. Oczywiście ts jest warunkiem koniecznym.