Witam Jak wrażenia z The Division(Open Beta) ? Macie zamiar kupić czy nie spodobała się wam gra ? Ja pograłem trochę i nie mogę się zdecydować :/
The Division - Jak wrażenia ? Macie zamiar kupić?
Ja też pograłem i jednak nie kupię. Nie mówię, że gra jest słaba czy coś, ale moim zdaniem czegoś jej brakuje, jakiegoś contentu.
Fajnie, że są questy, ale lvlowanie postaci polegające na ciągłym wykonywaniu tych samych questów trochę jednak nudzi.
Nie wiem jak wy, ale ja odniosłem wrażenie, że mechanika tej gry jest identyczna z tym co mamy np. w Diablo 3. No może poza
Dark Zone. Poza Dark Zone ta gra bardziej przypomina mi takie właśnie Semi-MMO, a ja w tej chwili absolutnie nie tego szukam.
Sry ale nie bede placil 150 zl zeby dostac 1/4 tego co zapowiadali (reszta dlc )...
@UP
Dokładnie, ja tak samo.
Zapomniałem jeszcze dodać jednej istotnej rzeczy - ostatnio nie ufam firmie Ubisoft. Przede wszystkim za te wszystkie problemy z Rainbow Six Siege. Na własnej skórze ich nie doświadczyłem, ale tu i ówdzie o problemach z tą grą się usłyszało (youtube, fora itd. itp).
Ja właśnie zastanawiam się nad kupnem bo grało mi się fajnie przez bete, jednak sam nwm.. O DLC się nie martwię bo i tak bym kupował Gold edition albo kolekcjonerke wiec razem z season pass'em.
Zapomniałem jeszcze dodać jednej istotnej rzeczy - ostatnio nie ufam firmie Ubisoft. Przede wszystkim za te wszystkie problemy z Rainbow Six Siege. Na własnej skórze ich nie doświadczyłem, ale tu i ówdzie o problemach z tą grą się usłyszało (youtube, fora itd. itp).
Co roku jakas ich gra ma wieksze lub mniejsze problemy. Niestety, ale nie mozna juz im za bardoz ufac, jelsi mowa o wsparciu i jakosci koncowego produktu.
A może ktoś napisze dlaczego akurat nie kupi co dokładnie się nie podobało ? Albo co się podobało ?
A ja się zdecydowałem i kupiłem edycje z zegarkiem Czekam na dalsze wypowiedzi
Giera mega, ale poczekam jak będzie taniej na g2
Giera mega, ale poczekam jak będzie taniej na g2
A co przekonało Cie do zakupu ?
Grałem trochę na cbt oraz obt i zdecydowanie świat gry mnie urzekł, a do tego rozgrywka teamowa - poprostu coś pięknego. Poza tym survival połączony bardziej z mmorpg (lvl, umiejętności, ekwipunek zależny od lvla, możliwość budowania postaci pod różne statystyki).
Ja się cały czas zastanawiam jeszcze nad zakupem. I cały czas mam mętlik w głowie. Napisalibyście mi jak w The Division wygląda rozgrywka? Niestety, ale w Open Bete grałem dość krótko i nie wiem czy załapałem o co w tej grze do końca chodzi i co się w niej robi. Na czym polega lvlowanie postaci (wykonywanie w kółko tych samych questów w party? Czy jest coś poza tym?). Jak wygląda end game? Co w grze można robić po wbiciu max lvl ? Co jest jeszcze poza Dark Zone w której możemy znaleźć najlepsze itemy ? Wydaje mi się, że główe elementy i podstawy rozgrywki znam, ale zastanawia mnie co w tej grze jest jeszcze, a czego nie byłem w stanie uswiadczyć. Myślę, że rozgrywka nie jest aż tak płytka, żeby sprowadzała się jedynie do klepania w kółko tych samych questów i wejściu od czasu do czasu do Dark Zone. Kontentu jest chyba więcej? Czy ktoś bardziej niż ja obeznany w tym temacie mógłby napisać? Z góry dzięki :).
Witam Jak wrażenia z The Division(Open Beta) ? Macie zamiar kupić czy nie spodobała się wam gra ? Ja pograłem trochę i nie mogę się zdecydować :/