A więc tak, w związku z tym że nie ma nic obecnie ciekawego na rynku, postanowiłem poszukać czegoś nowego, interesującego i tak padło na The Division. Jednak nie jestem przekonany do kupna tej gry do końca, dlatego mam kilka pytań, mianowicie:
1.Na jakiej zasadzie do gry będą wypuszczane dodatki? tzn: Czy np co rok będzie jeden wielki DLC tak jak np w przypadku Diablo 3 Reaper of Souls czy Guild Wars 2 Heart Of Thorns, czy może twórcy będą wydawać co parę miesięcy takie typowe updaty z nową mapą i lv capem za który karzą sobie zapłacić dajmy na to 40-50zł?
2.Endgame, czyli po wbiciu maksymalnego 30lv, co jest tam głównie do roboty? Jakieś objaśnienie trybów by się przydało :}
3.Czy gra naprawdę jest tak prostoliniowa, wbijam do budynku zabijam wszystkich idę dalej i tak w kółko? są jakieś specjalne cele itd?
4.Są jakieś ulepszenia ekwipunku? Jakiś crafting?
5. Chciałbym usłyszeć od kogoś szczerą opinię, kogoś kto ograł dokładnie grę i wyraził czy gra jest warta kupna na dzień dzisiejszy czy po tygodniu będę umierał z nudów? (gram średnio 5-7godz w tygodniu, czasem więcej ale rzadko)