The Docks i pytanie

Siema. Wbiłem 32 lvl templara pod ice i mi się troszkę nudzi, nie ma praktycznie żadnego spella aoe prócz ice nova. Poleca ktoś jakąś postać pod traps/fire/light która się nie będzie nudzić zbyt szybko?
Druga sprawa czemu i do którego farmić w the docks?

Na tym levelu się nic nie farmi i ludzie nie farmią teraz docków tylko dried like w akcie 4 na mercu, przeważnie od 68 lvl do 75-76 a potem end-game mapy.

Ok a teraz pytanie odnośnie postaci. Polecasz Witch pod Lighting? Czy jakąś inną postać, która mi się zbyt szybko nie znudzi?

Ok a teraz pytanie odnośnie postaci. Polecasz Witch pod Lighting? Czy jakąś inną postać, która mi się zbyt szybko nie znudzi?

Dosłownie możesz grać wszystko pod witch, jeżeli aż tak bardzo chcesz po jakieś lightning gemy to polecam arc, vall spark, ball lightning.

Ball Lightning najlepsze :P

Czyli build z totemem i ball lightning tak?

Obecnie pod totem to chyba fire spelle takie jak incinerate lub flame surge. Bardzo ciekawy build jaki ostatnio widziałem to RF totem. Jest pare filmów na youtube z nim.

Siema. Wbiłem 32 lvl templara pod ice i mi się troszkę nudzi, nie ma praktycznie żadnego spella aoe prócz ice nova. Poleca ktoś jakąś postać pod traps/fire/light która się nie będzie nudzić zbyt szybko?
Druga sprawa czemu i do którego farmić w the docks?