The Elder Scrolls Online - jakiś sposób na przetestowanie gry?

Witam wszystkich,

Czy istnieje jakakolwiek możliwość przetestowania The Elder Scrolls Online ?

Jakieś trial-klucze albo inne ?

Kupować kota w worku nie mam zamiaru (a z tego co wiem to przy kupnie dostajemy 30 dni za darmo).

Za każdą odpowiedź z góry dziękuję.

Pozdrawiam

marcin1509

Nie, nie ma. Musiałbyś od kogoś wyprosić konto.

30 darmowych dni dostajesz do subskrypcji. Musisz albo podać kartę kredytową i zarezerwują Ci fundusze na 1szy miesiąc, albo podać pre-paid'a.

Gra kosztuje 35 pln

Musisz przypisac karte do konta ale pieniadze dopiero Ci ściągną jak skonczy sie darmowy miesiac(swoją drogą ten system istnieje od lat we wszystkich grach z p2p i ludzie dalej sie dziwia). Karte zaraz mozesz odpiac bez konsekwencji i miec pierwszy darmowy miesiac.

swoją drogą ten system istnieje od lat we wszystkich grach z p2p i ludzie dalej sie dziwia

Niestety, ale się mylisz. L2 (kiedy był jeszcze P2P), FFXI, WildStar, FFXIV, Darkfall i wiele innych - dostajesz 30dni subskrypcji przy zakupie gry. Nie musisz nic więcej podawać.

Niestety, ale się mylisz. L2 (kiedy był jeszcze P2P), FFXI, WildStar, FFXIV, Darkfall i wiele innych - dostajesz 30dni subskrypcji przy zakupie gry. Nie musisz nic więcej podawać.

Co nie zmienia faktu, że system nie jest nowy i działa od lat (stwierdzenie ze działa "we wszystkich" wynikło z faktu, że spotkałem się z nim akurat w tych kilku grach p2p w które grałem, więc założyłem że to standard).

keye.pl ~~35 zł za gre+30 dni, piszesz do suportu zażalenie, że chciałeś pograć a musisz podawać jakieś informacje i kupywać abonament to oni w odpowiedzi dają ci keya na 1 dzień który działa jak subskrypcja, przynajmniej ja tak miałem.

Witam wszystkich,

Czy istnieje jakakolwiek możliwość przetestowania The Elder Scrolls Online ?

Jakieś trial-klucze albo inne ?

Kupować kota w worku nie mam zamiaru (a z tego co wiem to przy kupnie dostajemy 30 dni za darmo).

Za każdą odpowiedź z góry dziękuję.

Pozdrawiam

marcin1509